Dette ønsker vi oss

Dette ønsker vi oss til jul

Julen er her, og vi har alle ønskelistene på plass. Har du ønsket deg Kashmina under juletreet i år? Du er ikke den eneste! Vi på Kashmina kontoret har også julegaveønsker, og her har vi samlet noen av plaggene vi ønsker oss mest til jul. Du får også noen stylingtips fra oss!

Nina Risberg - salgssjef i Kashmina 

Denne julen ønsker jeg meg «Aurora» i toast eller hvit. En fantastisk fin og myk genser som passer til det aller meste! Nå i julen vil jeg kombinere den med skinnbukser eller skjørt.Til late juledager hvor mesteparten av tiden vil bli tilbragt i sofaen, ønsker jeg meg «Lux hoodie» i kombinasjon med «Lux pants» i samme farge. Det perfekte kosesettet i romjulen!

Gaelle David, markedssjef i Kashmina

Til jul i år har jeg satt både «Hedda» og «Embla» på ønskelisten. Hedda er den perfekte basegenseren med høy hals. Embla er også en basegenser, men med en rund hals. Den er super anvendelig og kan brukes til alle anledninger.    

Målet for 2023 er å bygge en «capsule garderobe», og da trenger jeg klassiske basegensere! 

Madelen Bredenbekk, klesdesigner i kashmina 

Som klesdesigner i Kashmina vil jeg si at alle plaggene er på min ønskeliste. Men «Maya» kashmirgenser har jeg i mange farger og er en absolutt favoritt i skapet. Denne bor jeg omtrent i! Så jeg ønsker meg Maya i sort, for den har jeg ikke.

"Milano" er også en bestselger jeg aldri blir lei av å gå med. Den går til så mye forskjellig! Jeg liker for eksempel å style den med stramme jeans, skinnbukser, og blazere - gjerne i ull.

Ida celine Abrahamsen, Content manager I kashmina

Jeg har allerede sikret meg noen klassiske favoritter slik som «Milano» og «Tights», men jeg har fortsatt en lang ønskeliste. Til jul i år er det «Trench» kåpe i lys grå, og «Classic pants» i samme farge som står høyest på ønskelisten.

«Trench» er en deilig og lang kåpe, og jeg elsker at den har store romslige lommer! En annen grunn til at jeg virkelig ønsker meg denne, er at den kan brukes både som kåpe, cardigan eller morgenkåpe! Jeg elsker plagg som har flere bruksområder. «Classic pants» er også et must have. En klassisk og super komfortabel bukse i 100% kashmirull. 

Monica Bergem, eier og daglig leder i kashmina

Jeg er svært heldig og har en garderobe som naturligvis består av mye kashmir fra egen kolleksjon. Disse kombinerer jeg med klassiske plagg i gode naturkvaliteter fra andre brands.

Mine absolutt favorittplagg akkurat nå er «Nora» kåpen i Toast, og «Air pants» i sort. Nora er et vidunderlig helårs plagg - og vår toast farge er min nye go-to.

Air pants bruker jeg hjemme hver eneste dag, og det er helt klart den råeste buksen vi noen gang har laget. Jeg har én til kosebukse og én til pent. Begge i sort.