B U K S E G U I D E

Slik velger du riktig bukse

Forelsket i tanken på å kle deg i kashmir fra topp til tå? Da bør du lese videre! Dette er vår guide til deg som har lyst til å investere i en kashmirbukse.

mest populær

Chill pants

Denne buksen har vært i kolleksjonen siden 2016. Trukket frem i magasinet ELLE som en favoritt-kashmirbukse - og har over årene blitt vår mest populære og solgte bukse. Den er litt «saggete» i fasongen, har ribbestrikk nederst og er myk og fleksibel i livet, med mulighet for knyting ved behov.

Den klassiske

Classic pants

Denne klassikeren er rett i bena og har en flatterende passform som svært mange liker. Denne buksen kan brukes både i formelle sammenhenger, og som kosebukse. Medium høy på livet og med snøring. Populær!

Den behagelige

Air pants

Lansert i 2022 og en superfavoritt hos alle som prøver den. Helt vidunderlig myk og luftig å ha på - her har vi "uppet gamet» på komfort. I tillegg faller buksen vakkert og kan brukes i mange sammenhenger. Virkelig en herlig bukse. Detaljer som bred ribbestrikk i livet og god vidde på bena er noe som mange er begeistret for med denne buksen.

mest sporty

Tights

Det enkle er ofte det beste. Denne kashmirtightsen har alt du ser etter. Den er høy i livet, lang i bena og den har en behagelig fleksibilitet i kvaliteten og passformen. Pga kashmirkvaliteten kan denne også brukes til pent. Ikke glem at den isolerer på fantastisk vis og må gjerne brukes for å holde varm under skallplagg.

Lett og luftig

Engla pants

Buksen er et herlig plagg som kan brukes hele året, basert på stylingen du velger. Bruk den på sommeren med bare ben i sandaler og en sommertopp, eller legg til kule sneakers og en oversized genser til høsten. Buksen er like fin ute på kafé eller på jobb, som hjemme til sofakosen. Vi har designet Engla i et sett med poncho «Ylva», og synes settet er helt perfekt for alle sesonger.

den sofistikerte

Dagny bukse

Dagny kashmirbukse er et plagg som kan brukes hele året, basert på stylingen du velger. Bruk den alle sesonger med tilhørende Dagny polo for et moderne kashmirsett. Like fint ute på kafé eller på jobb! Om sommeren bruker vi Dagny kashmirbukse med bare ben og en deilig, løs linskjorte.