Tilbakemeldinger fra kunder

"Tusen takk! Jeg gleder meg virkelig! Jeg har tideligere kommet med ønske om en slik ullbukse, til å bruke under sommerkjolene på kjølige kvelder bl.annet. Kommer til å bli helt avhengig av den, hele året. Jeg elsker kashmirproduktene til Kashmina, ingen over, ingen ved siden. Daglig i bruk👌
Ønsker dere en fin dag! "

(Torunn)

 

"Rett og slett den beste cashmeren jeg noen sinne har kjent. Har flere plagg fra Kashmina, og alle er like myke og gode og har fantastisk kvalitet. Ingen over, ingen ved siden av. Og dette er ikke noe jeg bare sier, jeg har jobbet med flere merker som har cashmere, både norske og utenlandske. Og man får faktisk ikke bedre kvalitet enn hva Kashmina har, dessuten er prisen en brøkdel av hva mange andre merker som er i nærheten av kvaliteten til Kashmina."

(Tone Bollerud Nicolaisen)

 

"Fantastisk kvalitet. I løpet at de siste to årene har jeg kjøpt flere plagg. Morgenkåpen er i bruk både morgen og kveld, svart genser går til alt!, bukse som er nydelig å krype inn i på kalde dager, signatursjalet et "must" på flytur og ferier, lang cardigan som jeg gleder meg til å bruke i høst og i skrivende stund et grått skjerf på vei i posten! Kvaliteten på plaggene er veldig fin og myk og de holder seg godt i vask."

(Vibeke Næss)

 

"Jeg har gjennom årene kjøpt en del ulike ullplagg i ulike prisklasser og kvaliteter, i jakten på den perfekte ullgenseren som er pen, tynn, varm og ikke minst myk. Etter å ha ønsket meg klær fra Kashmina i et par år kastet jeg meg over et salg de hadde i vår. Har ikke angret et sekund! Noe så mykt og deilig har jeg aldri vært borti. Jeg var og redd klærne skulle være små i størrelsen men de er helt perfekte.

Nå synes jeg alt annet er ekkelt å ha på seg, og det går ikke en dag uten at jeg tar på meg kashmir. Jeg har brukt den kortermede sommertoppen nesten hver dag. Om jeg deler antall dager jeg har brukt den på prisen den kostet er den MYE billigere enn en billig-genser som blir lite brukt. Det tok lang tid før jeg så min første nupp også, så det er virkelig god kvalitet på disse plaggene. Dette er virkelig min nye favorittbutikk, anbefales på det varmeste!"  

(Una Birgitta Kaarstad)

 

"Mottok nettopp varene mine fra Kashmina, og jeg får ikke uttrykt hvor utrolig flotte og behagelige produktene deres er! Helt amazing!"

                                                                                                        (Jeanett Solli)

 

"Bestilte varene onsdag. Torsdag får jeg melding om at varene kan hentes. Pakker opp de mest fantastiske kashmirklær som var så lekkert emballerte at det var en fryd. www.kashmina.no leverer virkelig over forventningene."  

                                                                                                    (Helene Stenersen)

 

"Har vært kunde i flere år da jeg elsker plaggene fra Kashmina. Har blitt mange ulike plagg gjennom årene og alle av super kvalitet som er en nytelse å ha på kroppen. Er blitt "kronisk avhengig" av mitt lux blanket som jeg har med meg overalt og som jeg elsker å pakke meg inn i. I tillegg er jeg kjempefornøyd med kundeservice da den både er rask og kjempehyggelig. Har blitt mitt favoritt merke! Kan anbefales på det varmeste!"

                                                                                                        (Tina Lorentzen)

   

"Kashmina har mine favoritt plagg/skjerf. Super kvalitet - mykeste, herligste kashmir som holder seg like pent vask etter vask!"

                                                                                                         (Rachel Hovde)

 

“Jeg har handlet flere produkter hos Kashmina, og er veldig fornøyd med alt. Jeg bruker daglig ett av mine fire Kashminaskjerf, og er avhengig av morgenkåpen som jeg har liggende som fast inventar på hytta, sammen med alle genserne.

Produktene er myke, behagelige og i god kvalitet. Jeg er ikke den som vasker ull sjeldent, så selv etter mange turer i vaskemaskinen er produktene fine. Servicen er også super. En gang hadde jeg ikke lest godt nok på teksten, og varen var ikke helt som jeg forventet, da var det ikke noe problem å bytte.

Jeg handler vanligvis ikke i denne prisklassen, men når du deler det på antall ganger du bruker produktene, blir prisen minimal. Jeg elsker Kashmina, og skal garantert handle der igjen!”

                                                                                            (Charlotte Bjerke Klægestad)

 

"Morgenkåpe i kashmir er plagget jeg ikke visste jeg trengte, og som plutselig ble helt uunnværlig!" Herlige og myke kashmir-plagg som er en nytelse å bruke. I tillegg så føler jeg meg veldig fin i dem også, og det er også viktig:-) 

                                                                                                        (Merete Øverli Moldestad.)

 

"Elsker plaggene fra Kashmina. Har fått meg både kjoler, gensere og skjerf. Superkomfortable plagg som brukes både til hverdags og fest. Klærne er fine i designen og sitter godt på. Genser og long sleeved dress er normale i str og har super passform. Signaturskjerf er bare et must i garderoben hele året, ønsker meg alle farger. Har handlet på nett og fått super service, varene raskt levert og enkelt å bytte. Anbefaler alle å prøve Kashmina."

                                                                                                  (Marthe Stamland Rogne)

 

"Jeg er den heldige eier av flere Kashmina plagg og elsker alle produktene. Skjerfene i duse farger er deilige både i vinter og sommersesongen. Roben flyttet jeg inn i den dagen den kom i hus. Datteren min har 2 nydelige babypledd, disse har blitt flittig benyttet siden hun kom til verden. Til tross for mye bruk er alle plaggene fortsatt like myke og ser ubrukt ut. For en kvalitet!!"

                                                                                                   (Hanne Cecilie Hegna)

 

"Kashmina sine produkter er fantastiske! Bra kvalitet, super service og blitt uunnværlig i min garderobe. Signaturskjerfet har blitt min favoritt, og er alltid med enten det er sydentur, storbytur eller hyttetur."

          (Marit Stenshorne)

 

"Jeg er svært fornøyd med produktene fra Kashmina. Kvaliteten er svært god. Klærne er myke og behagelige og de beholder fasongen godt også etter vask. Mine favoritter er morgenkåpen og signaturskjerfet. Jeg har ofte med meg skjerfet på reise, det fungerer også som et lite teppe på f.eks. flyreiser. Kundeservice fungerer supert, en får raskt svar og gode råd om f.eks. valg av størrelser osv. Jeg kan trygt anbefale Kashmina!"

   (Anne Starheim)

 

"Kashmina er et fantastisk norsk merke som jeg er blitt utrolig glad i. Det er et merke med god kvalitet, og det merkes godt. Jeg eier tre skjerf, en lue og en genser, og jeg liker alle supergodt! Flere av skjerfene har jeg hatt i flere år, og de er like fine enda. Jeg elsker spesielt godt signaturskjerfet, og har det i både beige og i army. Jeg bruker de året rundt, fordi de er så varme, men behagelige. De er geniale å ta med på reise, siden det er så stort og mykt- jeg fryser aldri på fly lengre (skjerfet er så stort at du kan bruke det som teppe, men det er ikke stivt (slik som f.eks acne)). Alle mine andre skjerf (og det er mange) har nesten ikke blitt brukt siden jeg fikk disse skjerfene, fordi de ikke kan sammenliknes.

Kashmina har supermyke, fine, deilige og behagelige klær. Det koster litt, men det er rett og slett fordi kvaliteten er så god. Det er en investering å kjøpe disse plaggene- de holder seg like fine år etter år. Hadde jeg hatt god råd, hadde jeg eid mange flere plagg fra Kashmina. Så syns jeg det er så fantastisk å kunne støtte et norsk merke også. Anbefales på det sterkeste!"

(Marit Bøe Engell)