Personvern

Personvernerklæring

1. Innledning

Nettstedet kashmina.no eies og drives av Kashmina of Norway AS med org.nr. 911 603 802

Torget 1, 1440 Drøbak.

Nettstedet kashmina.no gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

Er du registrert som kunde hos oss, vil du kunne motta epost med nyheter og gode tilbud. For å bli medlem av denne epost listen må du samtykke til denne personvernerklæringen.

2. Om vår personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Kashmina er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Kashmina tar ditt personvern alvorlig. Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen. Dersom du har spørsmål om dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på kundeservice@kashmina.no

3. Nettstedet kashmina.no

Vårt nettsted kashmina.no gir deg informasjon om oss og våre produkter, og mulighet for å bestille disse hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettsiden, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen. Du trenger ikke opprette konto hos oss eller bli medlem i Kashmina kundeklubb for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse og ditt mobilnummer (+47).

4. Kashmina nyhetsbrev

Kashminas nyhetsbrev er for medlemmer som har registrert seg. Ved å bli medlem vil du motta spesielle tilbud fra oss, samt nyheter som kommer.

Medlemskapet er gratis. For å bli medlem av Kashmina nyhetsbrev, må du godta medlemsvilkårene samt å motta nyhetsbrev fra Kashmina på e-post. Du kan når som helst bestemme at slik markedsføring skal opphøre ved å bruke avmeldingsfunksjon i e-posten fra oss eller ved å benytte annen avmeldingsfunksjon som er vist som tilgjengelig for deg.

5. Din brukerkonto hos Kashmina

Din brukerkonto hos oss er personlig. Du er ansvarlig for å ta forholdsregler slik at ikke andre får tilgang til kontoen. Innloggingsinformasjon til din brukerkonto (brukernavn og passord) må du bare bruke selv og oppbevare skjult for andre. Du kan når som helst endre ditt passord, og vi oppfordrer deg til å oppdatere ditt passord med jevne mellomrom.

Øvrige personopplysninger du velger å gi til oss på registreringssiden eller ved bruk av tjenesten Kashminas nyhetsbrev er frivillig.

6. Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet Post Nord for frakt av varer du bestiller og Stripe/Paypal for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Vi benytter Post Nord som transportør av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til Post Nords vilkår og våre kjøpsvilkår. Våre vilkår vil bli presentert for deg før du bekrefter ditt kjøp.

Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.    

7. Dine rettigheter

Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger. Vi vil også sørge for å slette dine personopplysninger dersom du ikke lenger har et aktivt kundeforhold til oss.

Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene.

8. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

Post: Kashmina of Norway AS, Torget 1, 1440 Drøbak

Telefon: 997 20 522 

E-post: kundeservice@kashmina.no

Web: https://www.kashmina.no

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Søk i butikken