K A S H M I N A

Om Kashmina

Kashmina ble etablert i Oslo i 2011 og kolleksjonen består av plagg i 100% ren kashmirull. Hos oss er kvalitet, bærekraftig produksjon og god kundeservice i høysetet.

Vårt design har en moderne, skandinavisk silhuett med fokus på komfort og kvalitet. Kolleksjonen vår selges via våre nettbutikker kashmina.no og kashmina.com, samt i våre egne butikker i Norge.

Kashmir er vårt fag og ekspertise

Vi har spesialisert oss på et rent naturprodukt, uten å blande inn andre naturfibre eller kunstfibre. I oppstarten brukte vi lang tid på å finne samarbeidspartnere som kunne levere kashmirull med den kvaliteten vi ønsket oss. Vi samarbeidet med Statens Institutt for Forbruksforskning (SIFO), for å teste kvalitet og renhet på ullen og vi mener at vi i dag har noe av den beste ullen som er å oppdrive på markedet. 

Klærne våre designer vi i Kashminas designstudio i Drøbak, mens selve produksjonen foregår hos vår utvalgte samarbeidspartnere i det som er verdens største kompetanseområder for kashmir, Indre Mongolia og Hebei i nord-Kina. Råvaren, kashmirull i alle beste kvalitet, kommer fra Indre Mongolia som er verdens viktigste kashmirprodusent. Alt vi produserer utvikles gjennom unike samarbeidsprosesser der alle involverte bidrar med kompetanse og engasjement.  

"Vårt mål er å være ett av dine absolutte favorittbrands"

Monica Bergem
Gründer, Head of design