K A S H M I N A

Gjør reisen behagelig med kashmir

Vi elsker å reise, og vi vil helst ha det mest mulig komfortabelt på turen frem mot målet, uansett om det er med tog, fly, bil eller buss.

Her har vi samlet våre beste tips for en behagelig reise i deilige plagg i 100% kashmir som vil få deg til å føle deg like bra som du vil se ut.

Velg riktige klær til reisen

Det å snu seg inn i et trangt fly- eller togsete kan være en utfordring for enhver av oss. Så her er det lurt å planlegge litt. Dropp jeansen og gå for myke behagelige klær som ikke strammer. Klær som både puster og varmer er perfekt på reise. Her er kashmir helt fantastisk! De tynne hårfibrene i kashmirull har en helt unik kvalitet som gjør at huden ikke føles klam hvis du blir varm. Samtidig isolerer kashmir inntil 8 ganger mer enn saueull.

100% ren kashmir er fullstendig kløfri og er nydelig mykt og behagelig direkte mot bar hud. Kler du deg i kashmir vil føle deg like fresh og fin når du kommer frem, som da du startet reisen.

Kashmirskjerf - must-have på alle reiser

Den aller største reisefavoritten er et stort og deilig skjerf i 100% kashmir. Dette kan brukes over skuldrene, rundt halsen, eller som et deilig pledd å pakke seg inn i når du sitter i flysetet. Velg en nøytral farge som passer til alle dine reiseantrekk, eller et i samme farge som favorittgenseren din.

Vårt mest populære skjerf - “Signature” - er et stort og herlig kashmir skjerf. Det er like anvendelig sommer som vinter og er utrolig mykt.


Kashmirskjerf er fantastisk å ha på flyet, men også deilig å ha over skuldrene på kveldene etter solen har gått ned selv i varmere strøk.

Lag-på-lag med kashmir

Kler du deg lag på lag med deilig kashmir er det enkelt å justere temperaturen etter behov. Kashmir både varmer og puster, du vil føle deg behagelig varm og blir ikke klam selv på sommeren.

Tar du på en supermyk T-shirt i 100% kashmir, med en kashmircardigan eller kashmirgenser utenpå er du sikker på at airconditionen på toget eller flyet ikke blir annet enn behagelig - og du må selvfølgelig ikke glemme et kashmirskjerf!

Cardigan eller genser i kashmir

En cardigan i 100% ren kashmir noe som bør være med i enhver koffert - enten du skal på storbyferie eller en tur på fjellet. Cardigans er enkelt å ta av og på, og kan åpnes og lukkes etter behov.

En kashmircardigan er nydelig utenpå sommerkjolen og varmer godt utover kvelden. Vår "Trench" cardigan er perfekt som ytterjakke på sommerhalvåret, og som en deilig varm innejakke i de kaldeste månedene.

En cardigan et et superanvendelig plagg som er elsket av mange på reise.

Behagelige bukser

Du kjenner deg sikkert igjen i ubehaget med stramme bukser som klemmer i livet når du er på reise. Med noen deilige kashmirbukser er du sikret topp komfort.

Våre bukser finnes i ulike design og farger. Du finner alt fra buksen du vil ha i sofakroken til kashmirbuksen du kan ha på jobb. Felles for dem alle er komforten de gir deg. Her er det ikke snakk om ubehagelig klamt på lårene mens du forsøker finne en sittestilling som er noenlunde til å leve med.

Tidløse leggvarmere

For ikke å bli kald på leggene så er leggvarmere et ypperlig alternativ. Disse passer like bra til bare ben som til utenpå f. eks en tights.

Drøm søtt med sovemaske i kashmir

Det er ikke alle sovemasker som er like komfortable. Det kan fort bli klamt eller ikke sitte behagelig over øynene. En sovemaske i kashmir er svært komfortabelt. Den myke, fine kashmirullen puster og holder lyset ute. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte reisen

Reise med baby

Vi får mange takknemlige tilbakemeldinger fra mødre som bruker Sannapleddet til babyen sin. Kashmina sitt babypledd er perfekt som varmeteppe på reisen og ikke minst som ammepledd. Kan brukes rett på kroppen fra babyen er nyfødt. Det er svært mykt og fullstendig kløfritt og vaskes på 30 grader.

Andre ting å tenke på til reisen:

  • Bruk mindre sminke. Da puster huden din bedre. Luften er gjerne ekstra tørr i flykabiner så en god fuktighetskrem kan være fint å ha tilgjengelig

  • Drikk vann. Det er like viktig å hydrere innsiden som utsiden

  • For å unngå øm hodebunn kan det være greit å ha håret løst eller i en løs flette slik at du kan lene deg inntil f. eks flyseter

  • Ha med behagelige sko. Spesielt på flyturer kan bena svelle litt opp, så ikke ta de trangeste skoene du har

  • Unngå for mye nips av typen ringer og belter. De må av og på i sikkerhetskontrollen, og de kan bli ubehagelige på lange reiser. Ta dem med i bagasjen og bling deg opp når du kommer frem

  • Underholdning kan forkorte reisetiden mye. Last ned serier, filmer og podcaster på forhånd. De fleste strømmetjenestene tilbyr at du kan laste ned og se offline. Endel flyselskap har også eget underholdningsutvalg - spesielt på lengre reiser.
  • Hvis du har støydempende hodetelefoner får du både god lyd på underholdningen, samt at du holder støy fra omgivelsene ute. Eller ta med den boken du har tenkt du skulle lese de siste 6 månedene…