LEDIGE STILLINGER I KASHMINA

På denne siden kan du se ledige stillinger hos Kashmina, med søknadsfrist og kontaktinfo. 

 

Om KASHMINA

Kashmina er en norsk gründerbedrift som designer klær i 100% ren kashmirull. Kashmir er et av verdens mest eksklusive naturmaterialer og har en helt unik kvalitet som gjør den egnet til klær i luksussjiktet. Kashmina ble opprettet i 2011, av biolog, forsker og kashmirelsker Monica Bergem, og har etablert seg i det norske markedet med en stadig voksende kashmirkolleksjon. Plaggene er minimalistiske, med rene enkle linjer og med hovedvekt på høy kvalitet og komfort. Målgruppen er kvinner i alle aldre som er glad i gode materialer, som setter pris på litt hverdagsluksus og som bryr seg om kvalitet i design og bærekraftig produksjon. I tillegg til damekolleksjonen designer Kashmina også kashmirplagg til herre og barn. Kashmina selger sitt design til hele verden via egne nettbutikker: kashmina.no og kashmina.com. I tillegg har klesmerket to Brandstores: Kashmina Brandstore Oslo og Kashmina Brandstore Drøbak. Kashmina holder til i hyggelige kontorlokaler som inkluderer kontorlandskap, designstudio og lager, midt i Drøbak sentrum. Teamet består av 15 ansatte, hvorav 7 arbeider på kontoret.

 

LEDIGE STILLINGER

 

21.4.2021 (NY)

Butikksjef Oslo

Det er ledig 100% stilling som butikksjef i Kashmina sin Brandstore i Prinsens gate 22 i Oslo. Butikken ligger i hovedstadens beste strøk, kun få meter fra hovedinngangen til Sten&Strøm. Vi søker en person med erfaring fra salg i butikk, helst i klesbransjen. Du må være glad i salg og sulten på å oppnå gode resultater. Butikken er Kashmina sin største brandstore og vi stiller høye krav til visuell presentasjon og til det merkevarebyggende arbeidet butikksjefen har ansvar for. 

Dersom du har tilsvarende erfaring, eller du har lignende erfaring, er godt forberedt og ønsker en slik utfordring for første gang - send en søknad og cv til marthine@kashmina.no. Stillingen er ledig og ansettelse ønskes på plass senest innen 20. juni.

 

21.4.2021 (NY)

Butikksjef Arendal (sommer-popup)

Det er ledig 100% stilling som butikksjef i Kashmina sin nye Popupshop i Arendal i sommer. Butikken er på ca 100 kvm og ligger fantastisk plassert i Pollen, med adresse Havnegata 2. 

Vi søker en person med erfaring fra salg i butikk, helst i klesbransjen. Du må være glad i salg og sulten på å oppnå gode resultater. Det er en fordel om du er fra Arendal og kjenner byen godt, men dette er ikke et krav. Vi ser etter en dyktig selger, som har god ordenssans og som forstår hva det innebærer å drive en butikk. Stillingen passer til en student eller andre som ønsker seg en spennende sommerjobb der du lærer om ansvar rundt butikkdrift. Aldersgrense 20 år.

Butikken åpner 21. mai og vil holde åpent frem til 31. august. Det er mulig forlengelse av leiekontrakten vil bli vurdert, dvs det er potensiale for lenger ansettelse om ønskelig.

Dersom du har tilsvarende erfaring, eller du har lignende erfaring, er godt forberedt og ønsker en slik utfordring for første gang - send en søknad og cv til marthine@kashmina.no

 

21.4.2021 (NY)

Ekstrahjelp Arendal (sommer-popup)

Vi søker dyktige selgere til vår sommerpopup i Arendal. Ekstravakten(e) skal jobbe i helger og noe i ukedager. Du må være ansvarsfull, effektiv, drivende og positiv. Vi har nedre aldersgrense 18 år.

Butikken er åpen fra 21. mai til 31. august.

Har du erfaring fra tilsvarende jobb og er sulten på en spennende sommerjobb, du er glad i kvalitet og norsk design og liker tempo og å lære nytt - send søknad til marthine@kashmina.no

 

17.3.2021

Ledig stilling - Butikksjef og ekstravakter i KASHMINA POPUP KRAGERØ, sommeren -21

Kashmina leier Torvgt 3 i Kragerø i sommer - for å være der folk er - og nyte sommeren i en av Norges vakreste sommerdestinasjoner. Vi gleder oss MAX! 

I den forbindelse trenger vi ansatte til å drive butikken. 

1) Butikksjef - 100% stilling

2) Ekstravakt (en til to stk)

 

100% Stilling som butikksjef

Vi søker en person, over 20 år, som har erfaring med salg, gjerne tilsvarende stilling, men det er ikke noe krav. Du må være ansvarsfull, drivende, effektiv, ryddig, initiativrik, ærlig, arbeidssom og sulten på å gjøre en knallsesong for Kashmina i Kragerø. Den som får stillingen vil bli en del av Kashmina sitt team, har ikke ansvar for innkjøp, regnskap etc, men vil drive selvstendig i butikken. Du vil ha driftsansvar, inkludert ansvar for timelister og deltidspersonell. Det er viktig at du forstår salg og kan forholde deg til og oppnå salgsbudsjetter. En stor fordel om du har erfaring fra tilsvarende brands, og med klær, gjerne i luksussegmentet. Les mer om Kashmina som bedrift over, for å få et fullstendig bilde av hvem vi er og hvordan vi driver.

 

Stilling som ekstravakt

Vi søker ekstravakter, over 18 år, til å jobbe i helger og ettermiddager. Du må ha erfaring med salg, helst fra klesbransjen, og du må være en ryddig og ansvarsfull person. Jobben vil innebære å til tider være alene i butikk, og det ansvaret det innebærer. Du må like å stå på og utøve den beste kundeservice - slik at du bidrar til å nå dagsbudsjetter og øvrige mål for butikken. 

 

Stillingene er ledige fra 1. mai

Er dette noe for deg? Da synes vi du skal søke!!

Søknad og CV sendes til: monica@kashmina.no

 

 

 

------------------------