Ledige stillinger i Kashmina

   

På denne siden kan du se ledige stillinger hos Kashmina, med søknadsfrist og kontaktinfo. 

   

Ledige stillinger 

Butikksjef - Kashmina Popup Bergen

Vi ser etter en initiativrik og strukturert ledertype med inngående kjennskap til butikkdrift og -salg, gjerne med high-end merkevarer. Du brenner for å oppnå gode resultater, være en motivator for dine kolleger og skape de beste kundeopplevelsene.

Du ønsker å være en sterk ambassadør for Kashmina både i og utenfor butikken.

Du vil ha ansvaret for den daglige driften av butikken, personalet, vaktplanlegging/bemanning og kundeservice. Du vil være ansvarlig for salg, oppfølging og suppleringer. Det kreves et høyt kunnskapsnivå innen merchandising og det å skape og ivareta et supermotivert team som drives av å yte service, skape gode kundeopplevelser og salgsresultater.

For spørsmål - kontakt Nina Risberg: 92065765
Søknad og cv sendes til nina@kashmina.no

 

Ekstrahjelper - Kashmina Popup Bergen 

Vi ser etter flere ekstrahjelper som er strukturerte, pålitelige og serviceminded. Det er fint om du har noe butikkerfaring. Jobben vil gi deg verdifull erfaring med kundebehandling og hva det innebærer og drive butikk. Du må ønske å jobbe ettermiddager, kvelder og helger.

For spørsmål - kontakt Nina Risberg: 92065765
Søknad og cv sendes til nina@kashmina.noDeltidsansatt - Kashmina Brandstore Drøbak

Har du lyst til å bli en del av teamet vårt i Drøbak?
Vi vokser og trenger en deltidsansatt for snarlig tiltredelse. Du må være strukturert, pålitelig, initiativrik og helst ha litt butikkerfaring.

For spørsmål - kontakt Nina Risberg: 92065765
Søknad og cv sendes til nina@kashmina.no

Om Kashmina

Kashmina er en norsk gründerbedrift som designer klær i 100% ren kashmirull. Kashmir er et av verdens mest eksklusive naturmaterialer og har en helt unik kvalitet som gjør den egnet til klær i luksussjiktet.

Kashmina ble opprettet i 2011 og har etablert seg i det norske markedet med en stadig voksende kashmirkolleksjon. Plaggene er minimalistiske, med rene enkle linjer og med hovedvekt på høy kvalitet og komfort. Målgruppen er kvinner i alle aldre som er glad i gode materialer, som setter pris på litt hverdagsluksus og som bryr seg om kvalitet i design og bærekraftig produksjon.

I tillegg til damekolleksjonen designer Kashmina også kashmirplagg til herre og barn. Kashmina selger sitt design til hele verden via egne nettbutikker: kashmina.no og kashmina.com. I tillegg har klesmerket to Brandstores: Kashmina Brandstore Oslo og Kashmina Brandstore Drøbak.

Kashmina holder til i hyggelige kontorlokaler som inkluderer kontorlandskap og designstudio, midt i Drøbak sentrum. Teamet består av 25 ansatte, hvorav 10 arbeider på hovedkontoret.