Bli en del av

TEAM KASHMINA

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter - kan det være deg?

Vi opplever stor vekst, og trenger derfor flere stjerner til å bli en del av vårt team. Vi har i dag kunder fra hele verden, hvor Norge er det største markedet. Vår kolleksjon består av eksklusive og tidløse plagg i 100% ren kashmirull, og vi er derfor det opplagte valget når det kommer til strikkede plagg. Du kan kjøpe vår kolleksjon både online og i våre fysiske butikker.

Under ser du våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer akkurat deg, men du likevel er interessert i å jobbe hos oss? Send inn en åpen søknad til: monica@kashmina.no

Ledige stillinger i Kashmina

Kreativ fotograf søkes til content 

Kashmina søker In-House fotograf til en 20% stilling, for å skape innhold til nyhetsbrev, sosiale medier, nettsider og annonser. Vi ser etter en fremoverlent fotograf, med interesse for bransjen og stilsans. Du kjenner deg igjen i at du er omgjengelig, samarbeidsvillig og har en positiv innstilling.

Kvalifikasjoner:

- Du må ha erfaring fra- og forståelse for bransjen eller tilsvarende bransjer.
- Du må selv ha fotoutstyr og programvare til å ta bilder og til å redigere - vi har eget fotostudio på 150 kvm, med mange muligheter.
- Portefølje som viser tidligere arbeid.
- Øye for detaljer, spesielt visuell styling av klær.
- Det er viktig at du er selvgående, strukturert og en god lagspiller.

Beskrivelse:

Arbeidsoppgavene i oppdraget krever et øye for detaljer, og en estetisk sans som lar seg kombinere med Kashmina sin visuelle profil. Oppdraget består av foto av typen UGC og studiobilder til bruk på våre kanaler. Det er også ønskelig med film og produksjon av reels til SoMe. Ønsket månedlig produksjon vil ligge på ca 20 bilder i måneden, samt 4-8 reels/video materiell.

Hvem er vi?

Kashmina ble etablert i 2011 i Oslo, og vi er et norsk klesmerke som designer plagg i 100% ren kashmirull. Vi har butikker i Drøbak, Oslo og Bergen, og vårt hovedkontor ligger i Drøbak. I administrasjonen sitter åtte, dedikerte ansatte og vi er opptatte av å ha det gøy på jobb! Vi er i sterk vekst og har spennende, travle dager.

Har du lyst til å bli en del av vårt fantastiske team? Send inn din portefølje, og et kort følgebrev som beskriver dine relevante erfaringer og hvorfor du passer best for denne rollen. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ved interesse kontakt:

Ida Celine Abrahamsen
Content Manager
E-post: ida@kashmina.no