Bli en del av

TEAM KASHMINA

Vi er alltid på utkikk etter nye talenter - kan det være deg?

Vi opplever stor vekst, og trenger derfor flere stjerner til å bli en del av vårt team. Vi har i dag kunder fra hele verden, hvor Norge er det største markedet. Vår kolleksjon består av eksklusive og tidløse plagg i 100% ren kashmirull, og vi er derfor det opplagte valget når det kommer til strikkede plagg. Du kan kjøpe vår kolleksjon både online og i våre fysiske butikker.

Under ser du våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer akkurat deg, men du likevel er interessert i å jobbe hos oss? Send inn en åpen søknad til: monica@kashmina.no

Ledige stillinger i Kashmina

Medarbeider søkes til vår sommer pop-up i Kragerø!


Lyst å jobbe i Kragerø i sommer? Vi åpner vår sommer pop-up ca 1. juli og ser etter deg som har erfaring med salg, og som ønsker å kombinere sørlandsidyll med en morsom butikkerfaring!

Søknadsfrist er snarest og du må være over 18 år.

Kvalifikasjoner:

- Over 18 år.
- Erfaring fra klesbransjen er et pluss.
- Øye for detaljer, spesielt visuell styling av klær.
- Det er viktig at du er selvgående, strukturert og en god lagspiller.

Hvem er vi?

Kashmina ble etablert i 2011 i Oslo, og vi er et norsk klesmerke som designer plagg i 100% ren kashmirull. Vi har butikker i Drøbak, Oslo og Bergen, og vårt hovedkontor ligger i Drøbak. I administrasjonen sitter åtte, dedikerte ansatte og vi er opptatte av å ha det gøy på jobb! Vi er i sterk vekst og har spennende, travle dager.

Har du lyst til å bli en del av vårt fantastiske team? Send inn en søknad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad og CV sendes til:
Monica Bergem
Daglig leder
E-post: monica@kashmina.no

Er du Kashmina sin nye butikkleder i Bergen?

Vil du jobbe med bærekraftig design, med verdens mest eksklusive materiale, i en norsk gründerbedrift i sterk vekst? Vil du være med å etablere Kashmina i Bergen? Da er kanskje dette en stilling for deg.

Kashmina søker nå en ambisiøs og initiativrik butikksjef til vår nyetablerte brandstore i Strandgaten 19 i Bergen sentrum.

Kashmina er ledende i sitt segment og har hatt betydelig vekst de siste årene Selskapet er kåret som gasellebedrift 7 år på rad. Vi ser etter en strukturert leder med inngående kjennskap til butikkdrift og -salg, gjerne med erfaring fra high-end merkevarer. Du brenner for å oppnå gode resultater, være en motivator for dine kolleger og skape de beste kundeopplevelsene. Du er initiativrik, har god oversikt og erfaring med butikkdrift.

Du vil møte en kultur og et miljø med faglig tyngde og medarbeidere som trives sammen og stiller opp for hverandre. Det er en "stå på" mentalitet som er sterk. Selskapet har solid økonomi og står nå foran mange spennende og nye muligheter.

Stillingen er ledig fra 1. august 2024

Vi tilbyr

Mulighet for å bygge opp Kashmina til en sterk merkevare i Bergen i svært attraktive lokaler, i umiddelbar nærhet til kjente merkevarer som Ganni, Gant, Holzweiler, Camilla Pihl og Illum. Vi kan tilby jobb som butikkleder med et engasjert, dyktig og inspirerende team, og en unik mulighet til å utvikle noe eget og målbart i en spennende bransje og i et spennende selskap i sterk vekst. En variert og givende hverdag med ambisiøse mål som settes sammen med Kashmina sin ledelse. Vi kan tilby en nøkkelrolle og en arbeidsplass med høyt engasjement og stor produktstolthet.

Hvem er du?

Vi ser etter en strukturert leder med inngående kjennskap til butikkdrift og -salg, gjerne med erfaring fra high-end merkevarer. Du brenner for å oppnå gode resultater, være en motivator for dine kolleger og skape de beste kundeopplevelsene. Du er initiativrik, har god oversikt og erfaring med butikkdrift.

Du vil ha ansvaret for den daglige driften av butikken, personal og kundeservice. Du vil være involvert i fastsettelse av butikkens salgsbudsjett og måles ut ifra oppnåelsen av dette. Du vil være ansvarlig for salg, oppfølging og supplering, samt utvikling og gjennomføring av strategien vi sammen legger for butikken. Det kreves god forståelse for visual merchandising. Du må ha et ønske om å bygge og ivareta et motivert team som drives av å yte service, skape gode kundeopplevelser og salgsresultater.

- Du må like å tenke smart rundt butikkdrift og vise forståelse for inntekt versus kostnad og gjerne ha litt "businesshode".

- Du er god på å sette deg inn i nye systemer og behersker programvarer som word og excel.

- Du er selv glad i plagg av god kvalitet og har et bevisst forhold til å bygge en bærekraftig garderobe med færre og tidløse plagg av varig kvalitet.

- Du ønsker å være en ambassadør for Kashmina både i og utenfor butikken.

Hvem er vi?

Kashmina AS er et norsk designbrand etablert i 2011. Selskapet designer plagg i 100% kashmirull fra Indre Mongolia og har egen produksjon i Indre Mongolia og Hebei, Kina – kashmirens hjemland. Kashmir er verdens mykeste og mest eksklusive naturmateriale, som skapt for å lage myke og tidløse plagg til en kvalitetsbevisst kundegruppe. Kashmina er et såkalt "slow fashion" brand - med fokus på bærekraftig produksjon og er trukket frem, blant annet av Vogue Scandinavia, som et av de skandinaviske merkene som hevder seg innen bærekraftig fashion.

Kashminas design selges og distribueres hovedsakelig på hjemmemarkedet, men har de siste årene mottatt økt internasjonal interesse - og internasjonalt salg er følgelig i vekst. Kolleksjonen selges online på kashmina.no og kashmina.com. Kashmina har i tillegg 3 egne Brandstores i Norge; i Oslo, Bergen og Drøbak.

Kashmina har per i dag ca 25 ansatte, hvorav 8 stk er i administrasjonen og resten er knyttet til bedriftens butikker. Sammen løses oppgaver innenfor design, produksjon, logistikk, salg, økonomi, administrasjon, markedsføring, pr, webutvikling, kundeservice og butikkutvikling. Vår nye butikksjef inviteres inn i et team med store ambisjoner og høy kompetanse - et team som jobber analytisk og målbevisst for å bygge en sterk norsk merkevare.

Har du lyst til å bli en del av vårt fantastiske team? Send inn en søknad. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ved interesse kontakt:
Monica Bergem
Daglig leder
E-post: monica@kashmina.no

Medarbeider søkes til kundeservice

Kashmina er i stor vekst og vi er derfor på utkikk etter en medarbeider til å betjene hendvendelser fra våre kunder. Dette er en 50% stilling som kan kombineres med både fysisk oppmøte og hjemmekontor. Vi ser etter deg som klarer å vise empati, forstå kundens behov og en som klarer å tilpasse seg kundens behov mens man tilbyr løsninger.

Kvalifikasjoner:

- Erfaring fra serviceyrket og/eller inngående kundeservice på telefon og mail
- Gode skriftlige og muntlige ferdigheter i både norsk og engelsk
- Teknisk interesse og komfortabel med pc som arbeidsverktøy
- Ressurssterk, i stand til å multitaske
- En god kollega og lagspiller
- En positiv og fremoverlent holdning

Beskrivelse:

Rollen er en 50% stilling som kan kombineres med fysisk oppmøte og hjemmekontor. Dette er en unik mulighet til å jobbe i et selskap i stor vekst, samt bygge verdifull erfaring innenfor motebransjen. Du vil håndtere inkommende samtaler og mailer fra våre kunder, med mål om å levere effektiv kundeservice med høy kundetilfredshet som resultat.

Vi tilbyr:

- Sentrale lokaler i Drøbak sentrum - kort avstand til kollektivt
- Delvis hjemmekontor
- Gode utviklingsmuligheter
- Oppstart etter avtale

Arbeidsoppgaver:

- Håndtere og følge opp innkommende henvendelser fra kunder pr. Telefon og e-post
- Registrere henvendelser i CRM-system (shopify og tidio)
- Bistå kollegaer ved behov

Hvem er vi?

Kashmina ble etablert i 2011 i Oslo, og vi er et norsk klesmerke som designer plagg i 100% ren kashmirull. Vi har butikker i Drøbak, Oslo og Bergen, og vårt hovedkontor ligger i Drøbak. I administrasjonen sitter åtte, dedikerte ansatte og vi er opptatte av å ha det gøy på jobb! Vi er i sterk vekst og har spennende, travle dager.

Har du lyst til å bli en del av vårt fantastiske team? Send inn din CV og et kort følgerbrev som beskriver dine relevante erfaringer og hvorfor du passer best til denne rollen. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Ved interesse kontakt:

Monica Bergem
Daglig leder
E-post: monica@kashmina.no