LEDIGE STILLINGER I KASHMINA

På denne siden kan du se ledige stillinger hos Kashmina, med søknadsfrist og kontaktinfo. 

 

Om KASHMINA

Kashmina er en norsk gründerbedrift som designer klær i 100% ren kashmirull. Kashmir er et av verdens mest eksklusive naturmaterialer og har en helt unik kvalitet som gjør den egnet til klær i luksussjiktet. Kashmina ble opprettet i 2011, av biolog, forsker og kashmirelsker Monica Bergem, og har etablert seg i det norske markedet med en stadig voksende kashmirkolleksjon. Plaggene er minimalistiske, med rene enkle linjer og med hovedvekt på høy kvalitet og komfort. Målgruppen er kvinner i alle aldre som er glad i gode materialer, som setter pris på litt hverdagsluksus og som bryr seg om kvalitet i design og bærekraftig produksjon. I tillegg til damekolleksjonen designer Kashmina også kashmirplagg til herre og barn. Kashmina selger sitt design til hele verden via egne nettbutikker: kashmina.no og kashmina.com. I tillegg har klesmerket to Brandstores: Kashmina Brandstore Oslo og Kashmina Brandstore Drøbak. Kashmina holder til i hyggelige kontorlokaler som inkluderer kontorlandskap, designstudio og lager, midt i Drøbak sentrum. Teamet består av 15 ansatte, hvorav 7 arbeider på kontoret.

 

LEDIGE STILLINGER

 

21.4.2021 (NY)

Butikksjef Oslo

Det er ledig 100% stilling som butikksjef i Kashmina sin Brandstore i Prinsens gate 22 i Oslo. Butikken ligger i hovedstadens beste strøk, kun få meter fra hovedinngangen til Sten&Strøm. Vi søker en person med erfaring fra salg i butikk, helst i klesbransjen. Du må være glad i salg og sulten på å oppnå gode resultater. Butikken er Kashmina sin største brandstore og vi stiller høye krav til visuell presentasjon og til det merkevarebyggende arbeidet butikksjefen har ansvar for. 

Dersom du har tilsvarende erfaring, eller du har lignende erfaring, er godt forberedt og ønsker en slik utfordring for første gang - send en søknad og cv til marthine@kashmina.no. Stillingen er ledig og ansettelse ønskes på plass senest innen 20. juni.