Ledige stillinger i Kashmina

   

På denne siden kan du se ledige stillinger hos Kashmina, med søknadsfrist og kontaktinfo. 

   

Ledige stillinger 

 NY STILLING 

Controller / Økonomi- og administrasjonsansvarlig 

Kashmina søker ny medarbeider med hovedansvar for økonomi og administrasjon i bedriften. Den vi søker har sterk økonomisk forståelse, kan grunnleggende regnskap, er strukturert, ryddig og liker å jobbe analytisk. Stillingen inkluderer administrasjonsoppgaver knyttet til drift, logistikk og HR. En bred stilling, alla kontorsjef, med stort potensial for egen utvikling i en start-up i stor vekst.

Les mer om stillingen på FINN

 

NY STILLING 

Head of stores and customer care

Ny og spennende stilling på Kashminas hovedkontor. Personen vi ser etter går inn i Kashmina sin ledergruppe og vil ha ansvar for fysiske butikker, videreutvikling av popup og videreutvikling ab kundeforståelse og kundeservice. Inkluderer personalansvar for butikksjefer og butikkpersonale. En ny og viktig stilling i bedriften. Hvis du ble nysgjerrig nå - gå inn på FINN-annonsen og les mer om stillingen her.

                                                         

Butikkmedarbeider i Kragerø

Vi søker FORTSATT butikkmedarbeidere til Kashmina sin pop-up som åpnet i Kragerø 3. juni 2022. 

Du må være over 18 år og ha relevant salgserfaring. Denne stillingen passer til deg som er opptatt av design og setter pris på kvalitet og tidløse plagg. Du må være ansvarlig, arbeidsom, sulten på gode resultater, utadvendt, ærlig og positiv. Butikken vil holde åpent i de mest travle salgsmånedene i løpet av året; juni, juli og august. 

Stillingen er tidsbegrenset fra 1. juni – 31. august. 

Kontakt Daglig leder Monica Bergem - for eventuelle spørsmål på Tlf. 41624074

Eller send søknad og cv direkte til monica@kashmina.no

Merk mailen med: "Ekstrahjelp Kragerø"

 

--------------

 

Om Kashmina

Kashmina er en norsk gründerbedrift som designer klær i 100% ren kashmirull. Kashmir er et av verdens mest eksklusive naturmaterialer og har en helt unik kvalitet som gjør den egnet til klær i luksussjiktet.

Kashmina ble opprettet i 2011 og har etablert seg i det norske markedet med en stadig voksende kashmirkolleksjon. Plaggene er minimalistiske, med rene enkle linjer og med hovedvekt på høy kvalitet og komfort. Målgruppen er kvinner i alle aldre som er glad i gode materialer, som setter pris på litt hverdagsluksus og som bryr seg om kvalitet i design og bærekraftig produksjon.

I tillegg til damekolleksjonen designer Kashmina også kashmirplagg til herre og barn. Kashmina selger sitt design til hele verden via egne nettbutikker: kashmina.no og kashmina.com. I tillegg har klesmerket to Brandstores: Kashmina Brandstore Oslo og Kashmina Brandstore Drøbak.

Kashmina holder til i hyggelige kontorlokaler som inkluderer kontorlandskap, designstudio og lager, midt i Drøbak sentrum. Teamet består av 25 ansatte, hvorav 10 arbeider på hovedkontoret.