Ledige stillinger i Kashmina

   

På denne siden kan du se ledige stillinger hos Kashmina, med søknadsfrist og kontaktinfo. 

   

Ledige stillinger 

  

Butikkmedarbeider - CC VEST i Oslo

Vi søker butikksjef og butikkmedarbeidere til vår nye popup i Oslo. Butikken på CC VEST åpnet 16. september og holder åpent ut året (tom 31.12). Vi søker nå medarbeidere med erfaring med og interesse for salg. Det er en fordel med erfaring fra bransjen, men ikke et krav. 

Aldersgrense er 18 år

For spørsmål - ring daglig leder Monica Bergem: 41624074

Søknad sendes til: solvi@kashmina.no

 

Deltidsansatt - Kashmina Brandstore Drøbak

Vi søker deltidsansatt til vår Brandstore i Drøbak. Det er en fordel med erfaring fra bransjen, men ikke et krav. 

Aldersgrense er 18 år

For spørsmål - ring daglig leder Monica Bergem: 41624074

Søknad sendes til: solvi@kashmina.no

Salgssjef og butikkutvikler

Vil du jobbe med en norsk gründerbedrift i rask vekst, har du interesse for merkevarebygging og design og kan tenke deg å være med på å bygge en norsk merkevare i Norge og Europa?

Har du i tillegg et kjapt og effektivt hode, med forkjærlighet på salg, retail, butikkutvikling, kundeservice og måloppnåelse - da har vi en spennende stilling til deg hos Kashmina akkurat nå.

Vi søker nå Salgssjef og butikkutvikler til vårt hovedkontor i Drøbak.

Les mer om stillingen på FINN
 

--------------

 

Om Kashmina

Kashmina er en norsk gründerbedrift som designer klær i 100% ren kashmirull. Kashmir er et av verdens mest eksklusive naturmaterialer og har en helt unik kvalitet som gjør den egnet til klær i luksussjiktet.

Kashmina ble opprettet i 2011 og har etablert seg i det norske markedet med en stadig voksende kashmirkolleksjon. Plaggene er minimalistiske, med rene enkle linjer og med hovedvekt på høy kvalitet og komfort. Målgruppen er kvinner i alle aldre som er glad i gode materialer, som setter pris på litt hverdagsluksus og som bryr seg om kvalitet i design og bærekraftig produksjon.

I tillegg til damekolleksjonen designer Kashmina også kashmirplagg til herre og barn. Kashmina selger sitt design til hele verden via egne nettbutikker: kashmina.no og kashmina.com. I tillegg har klesmerket to Brandstores: Kashmina Brandstore Oslo og Kashmina Brandstore Drøbak.

Kashmina holder til i hyggelige kontorlokaler som inkluderer kontorlandskap og designstudio, midt i Drøbak sentrum. Teamet består av 25 ansatte, hvorav 10 arbeider på hovedkontoret.