Design i pakt med naturen

For Kashmina er planeten vår viktig. Våre design er laget av 100% rent naturfiber. Våre designprosesser og vår produksjon skal ivareta naturen, dyr og menneskene involvert. Våre kunder kan føle seg trygge på at plagg fra Kashmina er produsert mest mulig i pakt med naturen. Vårt mål er å designe plagg som varer. Og vi, som ansvarlig merkevare, har som mål å aldri stoppe å utvikle oss i bærekraftig retning.

«Den beste måten å spare miljøet på er å handle produkter som varer og som kan brukes igjen og igjen....»

Monica Bergem
gründer av Kashmina

For oss er det viktig at dyrene i vår produksjon lever under gode forhold. Fordi vi verdsetter god dyrevelferd, men også for å kunne sikre en god kvalitet på ullen vi bruker i vår produksjon.

Hva kan du bidra med?

Vi kan alle bidra til å skape en mer miljøvennlig og bærekraftig hverdag. Ved å vedlikeholde dine kashmirplagg på riktig måte kan man gi de nytt liv.

PRODUKSJON

Vårt mål er å ha en bærekraftig produksjon.

Vi forsøker å ta ett skritt av gangen mot en produksjon som er mest mulig skånsom og på best mulig måte ivaretar de dyr, mennesker og den natur som er involvert.

LES MER

EMBALLASJE

Vi tar et aktivt valg når vi velger vår emballasje, og bruker derfor emballasje som er laget av resirkulert materiale.

LES MER

SERTIFISERINGER

Vi er i en prosess for å øke våre sertifiseringer. Gjennom sertifiseringer skal vi bekrefte overfor våre kunder at våre produkter er laget på en bærekraftig og trygg måte.

LES MER