EMBALLASJE

RESIRKULERBAR EMBALLASJE

Å minske bruken av ikke resirkulerbar plast er viktig for oss i Kashmina. Det er bedriftene sitt ansvar å minske plastbruken for konsumenten, og vi har derfor tatt bevisste valg av leverandører av emballasje. Vår emballasje er nøye merket for å informere deg om hvordan den skal resirkuleres. Fremdeles synes vi at produksjonen vår inneholder unødig plast, men vi forsøker å gå i retning av å bli stadig bedre.

Når du handler i nettbutikken vil plaggene du bestiller pakkes i beskyttende poser som er produsert av 75% resirkulerte plast. Selve fraktposen er produsert av 20% resirkulert plast og er produsert med 100% fornybar energi. Plastemballasjen er 100% rent materiale som gjør den resirkulerbar og anbefalt av Grønt Punkt Norge.

I våre butikker forsøker vi å tilrettelegge for at kunden skal ta miljøvennlig valg. Våre poser er laget av papp uten plastfilm og kan derfor resirkuleres i papiravfall. Snoren tas av og resirkuleres som restavfall. Også vårt innpakningspapir er laget av resirkulerbart materiale og kan resirkuleres som papiravfall. Vi gir også alle våre kunder mulighet til å få kvitteringen tilsendt elektronisk, for å minske unødig papirbruk.

Vi oppfordrer våre kunder til å:

  • Bruke våre plastposer og papposer på nytt    
  • Resirkulere plastemballasjen man mottar fra oss i egnet plastavfall slik at plasten kan brukes på nytt
  • Resirkulere våre papposer i papiravfall og snoren som restavfall