Våre 4 beste pakketips

Planlegger du en liten getaway? Det å pakke til reise kan være en utfordring, samme hvor man skal. Med kashmir får du en komplett reisegarderobe som holder deg komfortabel med stil. Her er våre beste tips til hvordan du pakker smart og akkurat nok (som annonsert i Elle)

1. Pakk lett

I stedet for å brette plaggene er det mye mer plassbesparende å rulle dem så små du klarer. Det er også en fordel å velge lette plagg, og det er nettopp derfor kashmir er den ultimate reisepartner! Kashmir er utrolig lett, har pustende egenskaper og krøller seg ikke.

2. Velg allsidige plagg

Vi elsker plagg med flere bruksområder, og vi pakker alltid med oss disse når vi skal bort. Kashmirskjerf er et multiplagg, og slik anvender vi det på ulike måter:

  • Ut på reise; ha alltid kashmirskjerfet i vesken og trekk det frem når flyturen blir kjølig i air-con-kabinen - for en helt unik varmefølese, som bare er mulig med kashmir.
  • Pynte deg på tur; be classy og bruk kashmirskjerfet som sjal over kjolen, som en eksklusive touch.
  • Hytta på fjellet; ingenting er som et nydelig kashmirskjerf i hytteveggen - hold deg varm og se fabelaktig ut - mens du jobber med gløden.

3. Pakk nøytrale farger

Ved å pakke med færre plagg i nøytrale farger får du en såkalt «capsule wardrobe». En reisegarderobe som kan mikses og matches om hverandre, og som skaper utallige antrekk! Lek deg med kombinasjoner - dette er både bærekraftig og plassbesparende i reisebagen.

4. Pakk klassikere

Vi i Kashmina spesialiserer oss på klassiske plagg, og våre bestselgere er tidløse og anvendbare plagg du vil elske i mange år fremover!

Gå for den klassiske skandinaviske looken med jeans, hvite sneakers og en klassisk t-skjorte i 100% kashmir. Da er ferien reddet!