Kashmina er stolt samarbeidspartner med Hver Gang Vi Møtes 2024!

I år er det 14. gang Norges trolig mest populære program Hver Gang Vi Møtes går på tv, og forventningene er høyere enn noen gang! Denne sesongen er Kashmina med som produktleverandør til artistene, og vi gleder oss til å se kashmirplaggene våre bli brukt av både artister og kordamer under hele innspillingen!

KASHMINA

Kashmina er et norsk klesmerke, etablert i Oslo i 2011, og er i dag Norges største innenfor verdens mest eksklusive ull; kashmir. Plagg i 100% kashmir er det aller mykeste materialet som blir brukt i klesproduksjon, og kashmir er kjent for å være særdeles komfortabelt og av svært høy kvalitet.

I vår kolleksjon finner du blant annet kashmirgensere og topper, skjerf, luer, kjoler og morgenkåper - perfekt for alle anledninger! Bruk dine kashmirplagg til pyntede vennemiddager, foran peisen på hyttetur, dates med din utkårede eller til koselige søndagsturer. Kashmina har nydelige kashmirplagg til både dame og herre.

Som sett i siste episode

Vi var med til Kjærringøy

Årets artister fikk hvert sitt knippe med nøye utvalgte plagg fra Kashmina, basert på artistenes egen stil og fargepreferanser. Plaggene ble hengt klart til artistene på deres respektive rom på Kjærringøy. Har du lyst til å se hvilke plagg vi plukket ut til de fantastiske artistene?

«Elsker min frost polo fra Kashmina - bruker den hele tiden!»

Ramón Torres Andresen

"Tusen takk for klærne deres, de var SÅ deilige å ha på innspilling! Bruker de fortsatt hele tiden."

Emelie Anne Hollow

«Jeg må bare si at jeg elsket de klærne jeg fikk på Kjerringøy. Brukte de hver dag der oppe, og det gjør jeg enda. Tusen takk!»

Ingrid Helene Håvik

Her kan du finne alle plaggene som er å se fra oss i Kashmina på Hver Gang Vi Møtes!

Til de kvinnelige artistene

Til de mannlige artistene