Skjerfguide

Det begynner å bli kjøligere om morgenen og høysesongen for kashmirskjerf nærmer seg. Vi har lyst til å vise deg vårt store utvalg av herlige skjerf - men hva skiller de ulike, og hvilket er rett for deg? Finn det ut her!

Kashmirskjerf

Se hele kolleksjonen
Triangle skjerf

Ønsker du et trendy skjerf med flere bruksområder?

Vårt nye "Triangle" skjerf er det første skjerfet i vår kolleksjon i 7 gauge kvalitet. Dette gjør det ekstra fluffy og deilig! Skjerfet er stort, og vi elsker at det kan brukes på så mange måter. Surr det rundt halsen og la langsidene henge ned, eller samles i en knute i front. Bruk det over skuldrene som et sjal, og lek deg med linjer og former! Dette skjerfet er enda mer eksklusivt enn våre signature skjerf, og vil derfor bli en ny hverdagsfavoritt.

Mål: 200 cm lengde X 100 cm høyde (senter).

Signature skjerf

Drømmer du om et stort kashmirskjerf?

Vårt “signature” skjerf er perfekt for deg som er ute etter et stort kashmirskjerf. Vårt mest populære skjerf gjennom tidene! Skjerfet er så stort at du kan surre det rundt halsen én eller to ganger, eller du kan bruke det over skuldrene som et sjal. Dette er perfekt å bruke i hverdagen gjennom hele året, ha med på reise, eller bruke i barnevognen. Det passer virkelig til alt, og man blir helt avhengig!

(Mål 73 x 193 cm)

Flow skjerf

Florlette skjerf, men som likevel gir mye volum

Vårt nydelige Flow-skjerf er perfekt for deg som elsker lette og luftige skjerf. Flow isolerer fantastisk, samtidig som at det gir masse volum i halsen. Bruk det gjerne som et sjal i tillegg til vanlig skjerfbruk. 

(Mål 80 x 200 cm)

Nobel skjerf

Et eksklusivt og elegant skjerf som kan brukes både inne og ute

Vårt nyeste skjerf, Nobel-skjerfet, er vårt mest eksklusive skjerf. Det er strikket i dobbel kashmir, og det kjennes særdeles luksuriøst ut. Fantastisk å ha over skuldrene på kontoret, og veldig stilig uten på ullkåpen. Finnes både i mønstret og ensfarget.

(Mål 50 x 190 cm)

Urban skjerf

Kashmirskjerf til herre

Urban er et klassisk kashmirskjerf, og vårt mest populære skjerf til herre. Nydelig kvalitet, 100% kløfritt og tidløs design. Garantert en suksess hos mannen, men også blant kvinner!

(Mål 50 x 180 cm)

Softy skjerf

Miniskjerf

Våre miniskjerf er super trendy og kan brukes både av voksne og barn. Perfekt som gave!