Finn ditt nye festantrekk

FESTFIN TIL ALLE ANLEDNINGER

Årets store festmåned er rett rundt hjørnet, og det betyr at mange vil pynte seg litt ekstra. Skal du i dåp, babyshower, konfirmasjon, eller kanskje du er ute etter årets 17. mai antrekk? Uansett er dette en perfekt anledning til å skaffe seg et skikkelig festantrekk i 100% ren kashmir. Her har vi har plukket ut noen sikre vinnere til alle anledninger!

Kashmircardgians

Nette og feminine cardigans i 100% ren kashmir er perfekt over festkjolen. Cardigans i kashmirull er både pustende og varme - perfekt for vår. Våre cardigans kommer i ulike lengder og passformer, slik at du finner den som er perfekt for deg. Finn din perfekte passform her.

Kashmirskjerf

Over sommerens festantrekk bruker vi våre favoritt kashmirskjerf over skuldrene som et deilig sjal. Finn ditt favoritt med vår skjerfguide her.

Kashmirgensere

Til årets sommerfest anbefaler vi en klassisk kashmirgenser over som gjør antrekket komplett! Perfekt over lange sommerkjoler eller skjørt, for når solen forsvinner om kveldene,

Se våre utvalgte favoritter for anledningen her.

Kashmirkjoler

Våren er i luften og vi lengter etter lyse farger og lette sommerkjoler. Det er ingen bedre måte å kickstarte kjolesesongen på enn med en kjole i myk og herlig kashmirull. Kashmirkjoler er klassiske og tidløse plagg vi elsker å bruke sommer som vinter. Finn din favoritt her!

Plagg i 100% ren kashmir er klassiske og tidløse, og en investering i kvalitet som varer. Oppdag mer fra vår kolleksjon her.