Myk høyhalset genser i kashmirull. Lys dus rosa.

M I L A N O

Møt vår bestselger - Milano kashmirgenser

Milano er vår absolutte bestselger her i Kashmina, og det er ikke uten grunn! Milano er den perfekte turtleneck med en myk og deilig hals. Milano har en oversized passform, som gjør den ekstra komfortabel og herlig! Strikket i myk og fluffy 7 gauge. 

Oppdag Milano

Genseren er i 100% ren kashmir med ribbestrikkdetaljer på hals, ermer og i livet. Milano har en moderne detalj ved at den er litt lenger bak enn foran.
Obs - Milano er oversized, og kan derfor oppleves stor i størrelsen. Er du usikker på størrelsen, så anbefaler vi å gå ned en størrelse.

*modellen har på seg Milano i bestselger fargen: toast. 

HØR FRA DESIGNEREN

Milano har vært i kolleksjonen siden 2020, og den ble til ved at vi ønsket en klassisk høyhalset strikkegenser, med en deilig oversized passform. Dette ble fort en bestselger hos oss, og har fortsatt å være det mest populære plagget siden 2020. Milano er den ultimate genseren for alle kashmirelskere da den virkelig går til alt!

De første skissene av Milano

"Designprosessen av Milano startet i 2019, og den første vareprøven vi fikk var en litt tynnere variant. Vi ønsket en chunky og ekstra god genser, av ypperste kvalitet. Underveis i designprosessen var vi innom både en mer chunky hals, samt detaljer som splitt i siden. Etter en stund kom vi frem til Milano slik den er i dag - en klassisk og høyt elsket genser i kolleksjonen!"

Kashmina Milano

Utrolig myk og behagelig

Kashmirull kan brukes direkte mot bar hud da det er 100% kløfritt. Perfekt for kalde vinterdager! 

Gauge forklart

Gauge betyr antall masker pr kvadrat tomme (2,5 cm). Milano er strikket i 7 gauge. De fleste av våre gensere er strikket i enten 7 eller 12 gauge. De i 7 gauge vil oppleves som litt tykkere og mykere enn de i 12 gauge, men komforten er uansett fantastisk på begge. 

Milano genser - rose glow

Shop her

Milano genser - light grey

shop her

Milano genser - back/ginger

Shop her