Kashmirplagg fra Kashmina - finn din perfekte passform

Vi vet alle at kropper varierer i form og størrelse, og det samme gjelder klærne våre. Noen plagg har en ettersittende passform, mens andre har en mer avslappet look. Passformen kan variere avhengig av designet, og du finner passformen til de ulike plaggene i produktbeskrivelsen.

NARROW FIT

- Ettersittende passform

- Funksjonelle plagg

- Feminint

Hvis du vil ha en ettersittende passform som følger dine egne former, er "narrow fit" det rette for deg. Ettersittende, men likevel fleksibel nok til at du kan bevege deg fritt.

Shop Narrow fit

REGULAR FIT

- Ekstra plass rundt bysten og midjen

- Plass til mellomlag

- Klassisk og komfortabel

"Regular fit" er vår mest tradisjonelle passform, med generøs romslighet rundt bryst og midje for bevegelsesfrihet. Den er tilrettelagt for et ekstra lag under om ønskelig, og sitter komfortabelt på kroppen.

Shop regular fit

RELAXED FIT

- Ledig passform

- Komfortabel og stilren

- God plass

Om du setter pris på fleksibilitet og ønsker mer rom rundt kroppen, er "relaxed fit" ideelt. Dette snittet sikrer komfort og frihet i bevegelsene dine. Med sin løse passform gir det rikelig med plass for et ekstra lag under, uten at det kjennes for stramt. Ønsker du et mindre romslig plagg, foreslår vi at du velger en størrelse mindre enn det du vanligvis bruker.

Shop relaxed fit

OVERSIZED FIT

- Vår videste passform

- Statement-plagg

- Løstsittende og romslig

Den romslige, oversized-passformen gir deg en stilig, voluminøs look som enkelt kan styles med lag under for tilleggsvarme. Perfekt for deg som elsker ledigere og større plagg. Våre plagg med oversized passform kan være store i størrelsen, så da foreslår vi at du går for en størrelse mindre enn det du vanligvis ville gjort hvis du er usikker.

Shop oversized

NECKLINES

Våre gensere kommer i tillegg til ulike passformer, også i ulike typer necklines. Finn den perfekte for deg her!

O-NECK

- Klassisk

- Behagelig

- Tidløst og anvendelig

En klassisk neckline for både menn og kvinner. En neckline du ofte finner på basegensere og t-shirts.

Shop o-neck

V-NECK

- Feminint

- Klassisk

- Flatterende

V-halser er også en klassisk, universalt flatterende neckline. Denne gir en illusjon om en lenger hals og overkropp, og kler de aller fleste.

Shop v-neck

POLO

- Elegant

- Tidløst

- Behagelig

Pologensere er tidløse og perfekte baseplagg alle bør ha i garderoben. Gir en elegant look.

Shop polo

BOATNECK

- Feminint

- Klassisk

- Flatterende

Inspirert av den klassiske seiler-skjorten, derav navnet "boatneck". Strekker seg over brystet, på kragebenet. Passer for alle kroppstyper, men er spesielt flatterende for de med mindre byster. Gir en illusjon om bedre holdning.

Shop boatneck