FJELLVETTREGLER

FOR KASHMIRELSKERE

Påsken nærmer seg, og de ekstra fridagene åpner opp for muligheter som ellers er begrensende i vanlige helger. Noen oppsøker varmen i sørligere strøk, mens andre velger å tilbringe påsken på fjellet. Uansett om du skal reise bort eller nyte dagene hjemme - vi er sikre på at vi har plaggene for de fleste anledningene.

Her har vi har laget den ultimate kashmirguiden, eller som vi liker å kalle det - Kashmirvettregler!

KASHMIRVETTREGEL NR 1

Uansett hvor du skal tilbringe påsken, ta alltid med kashmirskjerfet ditt. 

Dette er første og viktigste regel, og svært lett å overholde for en kashmirelsker. Uansett om du skal til fjells eller til varmere strøk i påsken - kashmirskjerfet er uvurderlig på turen. Et skjerf i 100% kashmir holder deg varm, komfortabel, og ikke minst oser det kvalitet!

Se våre kashmirskjerf 

KASHMIRVETTREGEL NR 2

Pakk etter værmeldingen - går turen til fjells? Pakk med deg all kashmiren din. 

Det er lite som slår lag på lag med deilig, myk og varm kashmir - fra morgen til kveld. Lek deg med kombinasjoner! Fra sporty loungesett, deilige kashmirkåper, nydelige kashmirgensere, og selvsagt et stort skjerf og en varm lue. Hold deg varm, men fortsatt stilfull i vårsolen.

Se våre bestselgere

"Lux" kashmirpledd

Ingenting er så deilig som å krype opp i sofaen med et stort og eksklusivt kashmirpledd.

KASHMIRVETTREGEL NR 3

Den ultimate reisepartner på flyturen.

Det hender påskeferien byr på en flyreise. Flykabinen kan ofte være kald, og du vil jo ikke ankomme destinasjonen forkjølet! Vårt aller beste tips er å bruke kashmirskjerfet ditt over skuldrene og rundt halsen på flyet.

Skjerf som passer på flyet

KASHMIRVETTREGEL NR 4

Start alle fridagene i påsken i en myk morgenkåpe i kashmir.

Start fridagene i et rolig tempo med deilig nypresset kaffe, iført en herlig kashmirmorgenkåpe. Nyt deretter lange frokoster med familien, og ta deg tid til samtaler og hygge som skiller feriedagene fra hverdagene.

Se våre populære morgenkåper 

KASHMIRVETTREGEL NR 5

Topp opplevelsen med herlig ull på hodet.

Muligens en selvfølge, men vi nevner det likevel - bruk hodeplagg i ull. Enten du sitter på Grünerløkka med en kaffekopp i hånda, eller du sitter i hytteveggen med hvitvin - opplevelsen toppes med en varm kashmirlue på hodet.

Se våre herlige kashmirluer

KASHMIRVETTREGEL NR 6

Ha alltid kashmircardiganen innen rekkevidde.

I solveggen veksler det ofte mellom frisk temperatur og deilig solvarmt. En god cardigan i kashmirull er helt avgjørende for hvor mye du koser deg, etter vår mening. Lett å ta av og på, til tross for mange lag og skibukser med seler. Vi anbefaler en lang cardigan som du kan sitte på, og i tillegg dra litt over lårene. Man er nødt til å tenke litt praktisk.

Cardigans du vil elske

KASHMIRVETTREGEL NR 7

Aldri undervurder et kashmirsett.

Lyst til å naile dresskoden? Med et matchende sett i 100% kashmir, vil du overbevise alle rundt deg om at du vet hva du driver med. Det er lett å se at du har valgt kvalitet! Et slikt sett er like fint til bruk på hytta og høyfjellshotellet, som på uterestauranten eller under flyturen. En sann investering i stil og kvalitet.

Kashmirsett til deg

KASHMIRVETTREGEL NR 8

Ta alltid med ekstra kashmir, så du kan hjelpe en kald venn.

Vi har alle en venninne som enda ikke har oppdaget kashmir. Hun har mye godt i vente - og du kan guide henne litt på veien. La henne få komme unn under pleddet ditt, eller låne cardiganen en liten stund - eller resten av kvelden. Avhengig av hvor populær du ønsker å bli.