FJELLVETTREGLER

FOR KASHMIRELSKERE

Nå som påske nærmer seg er det mye å passe på, alt fra kalde hyttegulv til trekkfulle solvegger - og ikke minst aircondition på flyreiser...

Vi har laget den ultimate kashmirguiden - eller Kashmirvettregler - til deg!!!

KASHMIRVETTREGEL NR 1

Uansett hvor du skal tilbringe påske, ta alltid med kashmirskjerfet ditt. 

Dette er første og viktigste regel og svært lett å overholde for en kashmirelsker. Enten du skal til fjells i påsken eller skal sette deg på flyet til varmere strøk, er kashmirskjerfet priceless på turen. Til å holde deg varm, komfortabel og ikke mist oser det av kvalitet og gode valg.

Kashmirskjerf 

KASHMIRVETTREGEL NR 2

Følg værmelding. Er det kaldt dit du skal, gjør plass i baggen og pakk gjerne med deg all kashmiren din. 

Lag på lag med deilig, myk og varm kashmir, fra morgen til kveld, blir aldri feil. Og det beste er å kunne variere litt. Sporty loungesett, deilige kashmirkåper, nydelige kashmirgensere, selvsagt et stort skjerf og en varm lue. Hold varmen - og stilen i vårsola.

Se våre bestselgere

KASHMIRVETTREGEL NR 3

Går påsketuren via fly - beskytt deg mot aircondition.

Det hender påskeferien byr på en flyreise. Flykabinen er ofte overraskende kald, og du vil jo ikke komme frem til påskedestinasjonen med snufse-nese. Vårt aller beste tips er å bruke kashmirskjerfet ditt over skuldrene og rundt halsen - for å beskytte deg mot aircon-snue. Du vil ofte møte anerkjennende blikk og nikk fra andre kashmirelskere på flyet. (#youknowwhenyouknow)

Skjerf som passer på flyet

KASHMIRVETTREGEL NR 4

Start alle fridagene i påsken i en myk morgenkåpe i kashmir.

Start alle fridagene dine i rolig tempo - med deilig nylaget kaffe iført din kashmir morgenkåpe. Og aller helst med en utsikt du er glad i. Det gir et lite touch av mindfullness.
Nyt deretter lange frokoster med godt selskap og ta deg tid til samtaler og hygge som skiller feriedag fra hverdag.

Kashminas populære morgenkåper 

KASHMIRVETTREGEL NR 5

Holdt hodet varmt - og tenk klart!

Det er kanskje en selvfølge, men vi nevner det allikevel - bruk ull på hodet. Enten du sitter på Løkka og nipper til kaffen din i dype samtaler - eller du sitter i hytteveggen med hvitvin og diskuterer med svigermor... Opplevelsen er 10 ganger bedre med en nydelig kashmirlue på hodet. Du vet du ser bra ut - og samtidig tenker du klart.

Kashmiruer for klare tanker

KASHMIRVETTREGEL NR 6

Ha alltid kashmircardiganen innen rekkevidde 

I solveggen veksler det ofte mellom litt vel friskt - og deilig solvarmt. En god cardigan i ull er helt avgjørende for hvor mye du koser deg, etter vår mening. Lett å manøvrere av og på til tross for mange lag og skibukser med seler. Vi anbefaler en lang cardigan, så kan du sitte på den og i tillegg dra den litt over lårene ... man må tenke litt praktisk.

Cardiganer du vil elske

KASHMIRVETTREGEL NR 7

Aldri undervurder et kashmirsett

Lyst å få følelsen av å naile dresskoden? Med et matchende sett i 100% kashmir, vil du overbevise alle rundt deg om at du vet hva du driver med. Det er lett å se at du har valgt kvalitet. Et slikt sett er like fint på hytta, høyfjellshotellet, turisthytta, som på uterestauranten eller på flyturen. En sann investering i stil.

Kashmirsett til deg

KASHMIRVETTREGEL NR 8

Ta alltid med ekstra kashmir, så du kan hjelpe en kald venn

Alle har en venninne som ennå ikke har oppdaget kashmir. Hun har mye godt i vente - og du kan guide henne på veien. La henne få komme inn under pleddet ditt, eller låne cardiganen en liten stund, eller resten av kvelden... avhengig av hvor populær du ønsker å bli :-) Fortell henne gjerne om Kashmina da du...