Festantrekk til 17 mai

17. mai, Norges store festdag, er rett rundt hjørnet! Det betyr at mange vil pynte seg litt ekstra. Om du ikke bruker bunad, eller ønsker å skifte i løpet av dagen, er det en perfekt anledning til å skaffe seg et skikkelig festantrekk i 100% ren kashmir. Vi har plukket ut noen sikre vinnere til den store dagen.

Kashmirskjerf

Til 17 mai i år, bruker vi våre favoritt kashmirskjerf over skuldrene som et deilig sjal. Finn ditt favoritt med vår skjerfguide her.

Kashmircardgians

Nette og feminine cardigans i 100% ren kashmir er perfekt over festkjolen. Cardigans i kashmirull er både pustende og varme - perfekt for vår. Våre cardigans kommer i ulike lengder og passformer, slik at du finner den som er perfekt for deg. Finn din perfekte passform her.

Kashmirkjoler

Våren er i luften og vi lengter etter lyse farger og lette sommerkjoler. Det er ingen bedre måte å kickstarte kjolesesongen på enn med en kjole i myk og herlig kashmirull. Kashmirkjoler er klassiske og tidløse plagg vi elsker å bruke sommer som vinter. Finn din favoritt til 17 mai her!

Kashmirgensere

For de som foretrekker å kle seg i stilige bukser og dresser på 17 mai, så anbefaler vi en klassisk kashmirgenser som gjør antrekket komplett! Se våre utvalgte favoritter for anledningen her.

Plagg i 100% ren kashmir er klassiske og tidløse, og en investering i kvalitet som varer. Oppdag mer fra vår kolleksjon her.