Milano mørk brun genser i 100% kashmir.

Back to work

Oppdater basegarderoben din! Høsten betyr for mange en ny start, og vi elsker høstmoten! Denne sesongen handler det om å balansere komfort, stil og profesjonalitet når du skal oppdatere arbeidsantrekket.

Ved å ta riktige valg i klesveien kan du skape utallige antrekk med færre plagg, som utstråler både selvtillit og profesjonalitet.

Farger

Høstens palett bringer med seg duse og varme farger, som utstråler komfort og velvære. Nyanser av brunt, dyp grønn og beige kommer til å prege motebilde denne høsten.

Se våre høstfarger herAllsidige plagg

Et nøkkelord for høsten er allsidighet. Velg plagg som kan styles på ulike måter og samtidig skape utallige antrekk. Dette gjør du ved å velge farger som er nøytrale, og som kan styles sammen. Det å gå for klassiske kvalitetsplagg gjør at du i lengden får en garderobe med nøkkelplagg som varer, som du ikke går lei av og som du vet at du kommer til å bruke. Det er både bærekraftig og godt for lommeboken i det lange løp.

Nøkkelplagg er plagg som varer livet ut, som holder seg aktuelle og som gir den en ekstra dose av elegant komfort.

kashmina-fall-cashmere-coat-1900x947.jpg__PID:373fd60f-f099-48f8-bc52-c64e8e8a52d5

Tilbehør

Accessoirer kan virkelig løfte ethvert antrekk, og er en fin måte å vise frem din personlighet på. Et kashmirskjerf er et plagg du alltid kommer til å strekke deg etter, og det kan brukes på så mange måter! Bruk det som skjerf, et sjal eller som et ekstra varmende element rundt skuldrene. Føl deg elegant men fortsatt komfortabel på kontoret.