Lag-på-lag i myk kashmir

Hold varmen ved å style plaggene lag-på-lag

Vinteren er her og det er kjøligere i luften - det betyr ikke at du behøver å legge bort halve garderoben din! Dette er tiden for kreativitet og lekenhet, og lag-på-lag trenden er skapt for å holde varmen samtdig som at du får brukt flere plagg fra garderoben året rundt. 

Se våre best tips for å mestre lag-på-lag trenden her. 

Kashmir innerst - kashmir ytterst

Det er lite som slår 100% ren kashmirull direkte mot bar hud. Det er bare så utrolig mykt, varm og selvfølgelig helt kløfritt. Vi velger alltid derfor en tynn og lett kashmirtopp som det innerste laget på kjølige vinterdager. Styles med din favoritt-kashmirgenser over, og som et ekstra varmende lag for ferden ute bruker vi selvfølgelig alltid et kashmirskjerf, en god og varm lue samt eksklusive votter i dobbel kashmirkvalitet. 

For dere som verdsetter en ekstra eksklusiv kashmiropplevelse anbefaler vi selvfølgelig topp til tå i ren kashmirull. Vår nye kashmirkåpe «Liv» topper skalaen for yttertøy, og er en kåpe du vil bruke år etter år. 

Pust nytt liv i sommerplaggene

Mange tenker nok at lave temperaturer betyr funksjonalitet på bekostning av stil, men det behøver det ikke være! Kashmir er mer 3 ganger så isolerende som saueull, og varmer derfor ekstra godt om vinteren. Våre kashmirplagg er luksuriøse og klassiske - slik at du beholder din stilsans gjennom årets skiftende sesonger. 

Om høsten og vinteren styler vi myke kashmirkjoler med strømper og gjerne høye boots, kombinert med en chunky kashmirgenser over. Tynne, tettsittende kjoler kan styles med en tykk ullgenser for en kul hverdagslook, mens luftige kjoler kan gjerne styles med en kashmircardigan for en mer sofistikert look. Vipps har du gjort sommergarderoben vintervennlig. Invester i kvalitetsplagg som varer, så er du sikret en helårsgarderobe i høy kvalitet.

Kashmirgensere og cardigans

En klassisk rundhalset kashmirgenser er et av de mest allsidige plaggene du kan ha i garderoben. Bruk den alene over klassiske jeans eller dressbukser, eller lag-på-lag under hvite bomullskjorter og blazere. Denne sesongen er det perfekt å bruke kashmir både som det innerste og ytterste laget, og vi velger derfor klassiske gensere med en cardigan i 100% kashmir over. 

En tidløs polo er også et plagg vi alltid strekker oss etter. Mix og match med underdeler i denim, ull eller kashmir. Hot tips - våre kashmirskjørt er perfekt å bruke under vår bestselger Milano genser for en klassisk hverdagslook. 

Genserguide

Finn din perfekte kashmirgensere
Les mer her

Skjerfguide

Finn ditt perfekte kashmirskjerf
Les mer her