RESIRKULERBAR EMBALLASJE

Å minske bruken av ikke resirkulerbar plast er viktig for oss i Kashmina. Det er bedriftene sitt ansvar å minske plastbruken for konsumenten, og vi har derfor tatt bevisste valg av leverandører av emballasje. Vår emballasje er nøye merket for å informere deg om hvordan den skal resirkuleres. Fremdeles synes vi at produksjonen vår inneholder unødig plast, men vi forsøker å gå i retning av å bli stadig bedre.

I nettbutikken

Når du handler i nettbutikken vil plaggene du bestiller pakkes i beskyttende poser som er produsert av 75% resirkulerte plast. Selve fraktposen er produsert av 20% resirkulert plast og er produsert med 100% fornybar energi. Plastemballasjen er 100% rent materiale som gjør den resirkulerbar og anbefalt av Grønt Punkt Norge.

I butikk

I våre butikker forsøker vi å tilrettelegge for at kunden skal ta miljøvennlig valg. Våre poser er laget av papp uten plastfilm og kan derfor resirkuleres i papiravfall. Snoren tas av og resirkuleres som restavfall. Også vårt innpakningspapir er laget av resirkulerbart materiale og kan resirkuleres som papiravfall. Vi gir også alle våre kunder mulighet til å få kvitteringen tilsendt elektronisk, for å minske unødig papirbruk.

Vi oppfordrer våre kunder til å:

  • Bruke våre plastposer og papposer på nytt    

  • Resirkulere plastemballasjen man mottar fra oss i egnet plastavfall slik at plasten kan brukes på nytt

  • Resirkulere våre papposer i papiravfall og snoren som restavfall

PRODUKSJON

Vårt mål er å ha en bærekraftig produksjon.

Vi forsøker å ta ett skritt av gangen mot en produksjon som er mest mulig skånsom og på best mulig måte ivaretar de dyr, mennesker og den natur som er involvert. 

LES MER

EMBALLASJE

Vi tar et aktivt valg når vi velger vår emballasje, og bruker derfor emballasje som er laget av resirkulert materiale.

LES MER

SERTIFISERINGER

Vi er i en prosess for å øke våre sertifiseringer. Gjennom sertifiseringer skal vi bekrefte overfor våre kunder at våre produkter er laget på en bærekraftig og trygg måte.

LES MER