Vårt myke univers

I Kashmina skaper vi vakre kvalitetsplagg i 100% kashmirull - som er verdens aller mykeste naturfiber. Kashmir er et fornybart naturmateriale med svært lang holdbarhet. Kashmir er derfor en investering når det gjelder å opparbeide seg en bærekraftig garderobe.


Kashmir er kjent som verdens mest eksklusive ull. Den skiller seg fra saueull, merino, alpakka og mohair – ved å ha helt spesielle egenskaper. Visste du for eksempel at kashmir isolerer 8x så mye som saueull?

Shop the look

Unik kvalitet

Det finnes grader av kashmirkvalitet og i Kashmina stiller vi høye krav til nettopp dette. Vi jobber kun med kashmir av ypperste kvalitet. Den er testet og valgt med omhu, med minstemål på fibertykkelse og lengde. Dette sikrer enestående kvalitet, mykhet og varighet i våre design.


Visste du at kashmir isolerer 8 ganger mer enn saueull?

Se våre bestselgere

Se hele kolleksjonen

For Kashmina er planeten vår viktig

Våre design er laget av 100% rent naturfiber. Vi har som mål at våre designprosesser og produksjon skal ivareta naturen, dyr og menneskene involvert. Våre kunder kan føle seg trygge på at plagg fra Kashmina er produsert i pakt med naturen. Vårt mål er å designe plagg som varer. Og vi, som ansvarlig merkevare, har som mål å aldri stoppe å utvikle oss i bærekraftig retning.

Kashmina ble etablert i Oslo i 2011, og vi er Norges fremste på kashmirull. Vår kolleksjonen selges via våre nettbutikker kashmina.no og kashmina.com, samt i våre egne butikker i Norge.

Guide

Slik velger du riktig kashmirkvalitet

Kashmir er et av verdens mest eksklusive materialer, men hvordan vet du at det du betaler for er av riktig kvalitet? 

vi hjelper deg

Kashmir er 100% kløfritt og kan brukes rett på huden.

Kashmir er en fornybar ressurs og skader ikke miljøet.

Kashmir er blant verdens fineste naturfiber med tynne, myke hårfiber.