Samarbeid med hjelpeorganisasjonen CARE

 

I forbindelse med vårt 10-årsjubileum i 2021, ønsket vi å markere begivenheten på en meningsfull måte. Valget falt på å skape en kolleksjon hvor 30% av overskuddet fra salget gikk til å støtte andre kvinner via hjelpeorganisasjonen CARE.

Vi inviterte fire av våre ambassadører og samarbeidspartnere til å være med å designe en kolleksjon, der overskuddet fra salget ville gi oss muligheten til å donere et godt beløp til en sak vi alle trodde på. Donasjonen er følgelig fra våre gjestedesignere sammen med Kashmina. Våre gjestedesignere var ingen ringere enn Anne Rimmen, Anita Krohn Traaseth, Randi Nestaker og Lise Karlsnes. Strålende kvinner som Kashmina har samarbeidet med i åresvis. Les mer om dette samarbeidet her.

 

Det var ikke tilfeldig at valget av organisasjon falt på CARE, en av Norges mest etablerte hjelpeorganisasjoner som jobber for å styrke kvinners rettigheter, valgmuligheter og selvstendighet over hele verden.


«Vi valgte CARE fordi det gir mening på mange måter. Jeg er personlig veldig opptatt av kvinner og barns rettigheter. Det samme er samtlige av våre fire gjestedesignere. I tillegg er kvinner hovedmålgruppen vår, og jeg tror mange av kundene våre setter pris på å vite at det de kjøper også skaper merverdi for andre. Som en del av verdisettet i Kashmina forsøker vi å bidra med litt meningsfulle prosjekter innenfor temaer vi er opptatt av. Tidligere har vi blant annet støttet hjemløse barn ved å delfinansiere hjem og utdanning ved en barneskole i Johannesburg, Sør-Afrika, og vi støtter jevnlig mer lokale organisasjoner som feks natteravnene.»
Monica Bergen, eier og daglig leder i Kashmina

 

Mandag formiddag donerte vi i Kashmina 136.000 kroner til utviklings-og nødhjelpsorganisasjonen CARE. 

Vi synes de har vært veldig givende å samarbeide med å donere penger til CARE. Dette er en organisasjon vi har stor respekt for, spesielt med tanke på at en svært stor andel av de oppsamlede midlene faktisk går direkte til formålet. Det er hyggelig å se den gode responsen fra CARE og betryggende at de forvalter sine midler på en så ansvarsfull og god måte. 

 

Som firma har man mulighet til å bidra på en større måte, og denne gangen hadde vi muligheten til å gjøre en forskjell. Det er vi både takknemlig og glade for, og vi er ikke i tvil om at pengene vil få betydning for mange. Vi håper virkelig å få kunne gjøre noe tilsvarende også en gang i fremtiden.

Kashmina og Care