Vårmote i kashmir

Tid for å kle seg i lyse kvaliteter

Våren er rett rundt hjørnet og vi elsker tanken om en endring i garderoben. Det er på tide å pakke vekk dunjakker og vinterboots.

Denne våren handler det om å kle seg romantisk og semi-casual. Delikate pastellfarger, feminine snitt og luksuriøse kvalitetsplagg er nøkkelord for denne sesongens trender. 

Våre favoritter for pre-spring er de allsidige plaggene som kan holde deg varm når det er kaldt og puste når du blir varm. 

Kashmirskjerfet

Skjerf kan varme deg, eller bare være en fin assessoar. Vårt utvalg for sommer 2022 består av bestselgeren «Signatur», som kommer i hele 15 ulike farger fra fargerike rød og rosa til duse pastellfarger.

I tillegg lanserer vi et helt nytt skjerf denne våren, «Flow», i en nydelig luftig og lett kvalitet, som passe perfekt til å hive rundt halsen eller pakke med i vesken hele denne våren og sommeren.

Lag på lag med gensere

I Skandinavia er det alltid lag på lag som gjelder, særlig i overgangssesongene vår og høst. Flere lag med kashmir er det eneste du trenger når den første vårdagen ankommer. Om du ikke vil ha genseren på, knyt den over skuldrene – og vipps – du ser bra ut og holder deg samtidig god og varm.

Vårt favorittplagg denne våren er «Pearl» i fargen perlemor – en genser som er strikket i nydelig perlestrikk. 

Fleksibel med cardigans

Blant de mest allsidige nøkkelplaggene for våren 2022 er cardiganen i 100% kashmir. Enten det er en oversized og chunky «Trench», eller petite og sexy «Grace», er kashmirjakken et essensielt plagg denne sesongen. Blant våre favoritter er den nylig lanserte «Eir» og ikke minst gleder vi oss til å style «Kaftan», både bohemsk og sommerlig. 

Vårkjolen som prikken over i’en

Denne våren er fokuset på å kle seg i kvalitetsmaterialer fra topp til tå og hva er da bedre enn en feminin og flatterende kashmirkjole.

Vi har alle forelsket oss i kashmirkjolen «Randi», og den tettsittende «Classy» har vi elsket i åresvis. Begge disse skal vi style sporty på dagtid med sneakers og en kort oversized jakke. På kvelden kaster vi jakken, smetter inn i et par vakre sandaler og setter litt ekstra bling i ørene. Voila!!