Retur

 

Varer som skal byttes sendes til:

Kashmina AS
c/o Directhouse Arendal AS
Postboks 19
4855 Froland 

Legg ved returskjema. Dersom du ikke har dette send oss en e-post til kundeservice@kashmina.no så mottar du dette fra oss. Vi anbefaler å kjøpe returporto med sporing slik at ikke pakken blir borte i postgang (dette kjøpes rimeligst via posten.no)
 
Vi trenger kvittering av kjøp/et ordrenummer for å kunne ta en vare i bytte. Dersom du ønsker å bytte din vare, noterer du ønsket produkt, farge og størrelse. Dersom du ønsker å returnere en gave uten å bytte får du en rabattkode med beløpet på varen du leverer inn. Denne rabattkoden kan brukes ved kjøp i nettbutikken eller i vår pop-up shop. Det er ingen begrensning i tid på rabattkoden.
 
Dersom man ønsker å benytte seg av angreretten er det opprinnelig betaler som må gjøre dette. Beløpet vil bli refundert til betalingskortet benyttet ved kjøpet etter at varen er returnert til Kashmina.

Vi vil at du skal være trygg på ditt kjøp hos oss!!!

  • 30 dagers full retur- og bytterett, med penger tilbake

  • Vi har utvidet vår returfrist nå frem til 15. januar 2024.

 

Hvordan returnerer jeg en vare?

Pass på at merkelappen fortsatt er på, og at plagget er i sin opprinnelige stand. Fyll ut returskjemaet du fikk med i pakken og legg denne sammen med produktet du ønsker å returnere. Pakken sendes med sporing (gjerne Norgespakke) tilbake til Kashmina. Du har ansvar for pakken frem til den er tilbake hos oss. Vi returnerer penger til din konto straks pakken er mottatt i retur. Bruk av angrerett må gjøres av personen som har lagt inn bestillingen og beløpet refunderes til samme betalingskort/paypal som ble brukt ved bestilling. 

   
Husk! Produktet du returnerer skal fremdeles ha opprinnelige lapp, det skal ikke være brukt eller vasket.

 

Returadresse:

Kashmina AS
c/o Directhouse Arendal AS
Postboks 19
4855 Froland

 

Reklamasjon - jeg har mottatt en vare med feil, hva gjør jeg

Dersom du, mot formodning, har mottatt en vare med produksjonsfeil, ta kontakt med oss direkte på kundeservice@kashmina.no eller ring oss.