Nyhet!!! MAKEOVER

 

Vi vasker og "groomer" plagget ditt og returnerer det til deg GRATIS!

 

Vi i Kashmina er opptatt av kvalitet og vi lager klær som skal vare og kunne brukes i mange år. Dette er bærekraftighet for oss. 

For at et plagg skal holde seg pent i lang tid må det tas vare på og behandles pent. Les mer om behandling av kashmirull her. Selv om vi har enormt fokus på å lage klær av høy kvalitet vil våre kashmirplagg, som all annen ull og naturfiber, kunne børstes opp og gi noe nupper - særlig i områdene der det er størst slitasje, feks under armene, på bysten og hoftene. Selvsagt har man selv ansvar for å ta vare på klærne sine , men fordi vi ønsker å vise at vi tar kvalitet i alle ledd seriøst, inkludert kundeservice, innfører vi nå en ny ordning som vi håper du vil sette pris på.

Fra 1. mai kan du som kunde sende inn ditt Kashminaplagg til oss. Vi rengjør og om nødvendig avnupper plagget for deg, slik at du får det i retur i tipp topp stand. Dette gjelder plagg kjøpt fra 1. mai 2016. 

Vi tilbyr 1 stk MAKEOVER per plagg, 1 gang i året.

 

Hvordan går jeg frem?

Plagget du ønsker å gi en MAKEOVER sendes, sammen med en frankert og adressert returemballasje, til vår adresse. Vi anbefaler sporing, da vi ikke kan ta ansvar for frakt:

KASHMINA AS
Torget 1
1440 DRØBAK
.

Hvordan får jeg plagget tilbake og når?

Vi vil returnere plagget til deg inne 14 dager fra vi mottar den, i emballasjen du legger ved når du sender oss plagget. Husk å frankere emballasjen og skrive på returadresse.

 

 

*Ordningen kan nødvendigvis ikke ha tilbakevirkende kraft, da vi har solgt tusenvis av plagg siden vi startet opp - og naturlig nok ikke har kapasitet til å gjennomføre denne tjenesten for alle disse.

**Vi tar forbehold om at vi kan måtte gjøre endringer i ordningen, da dette er en helt ny tjeneste og det vil kunne dukke opp problemstillinger vi ikke forutså.

***Vi tar forbehold om at plagget vi mottar er i relativt god stand og allerede er ivaretatt med jevnlig vedlikehold. Dersom plagget er svært slitt eller på andre måter i dårlig stand, vil vi naturligvis ikke kunne returnere det "som nytt". Vi forbeholder oss også i "ekstreme" tilfeller retten til å returnere plagget uten Makeover.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Legg inn e-post for å motta nyheter og spesialtilbud

Søk i butikken