KASHMINA er 5 år!

Feirer med kjærlighetskolleksjon!

Dette året feirer Kashmina 5-års jubileum - JUHUU :-D Og det feirer vi med en liten og herlig kolleksjon vi har kalt LOVE-collection. Motivasjonen var kjærligheten til kashmirull, til naturfiber, til det rene og bærekraftige. Deler av overskuddet fra denne kolleksjonen går til et veldedig prosjekt som ligger gründerens hjerte nær. Du kan lese om prosjektet, Streetlight schools, her.

Kashmina har overlevd den vanskelige oppstartfasen og er i fin vekst. Det siste året har det skjedd enormt mye i vår lille bedrift.

  • Vi har rettet blikket mot fremtiden, kuttet forhandlere og blitt en ren online bedrift 
  • Vi har ansatt 3 personer i bedriften og blant annet styrket oss på på design og innenfor digital markedsføring
  • vi har designet ny logo
  • vi har gått inn i to nye og fantastiske designsamarbeid, hvorav det ene, med kjendisstylist Line Langmo, lanseres denne høsten 

Vi håper dere som allerede har oppdaget Kashmina, fortsetter å besøke oss her på webshopen og at vi fortsatt kan trigge noe i dere som gjør at dere vil investere i våre plagg og vår herlige kashmirull. Vi håper også at dere vil være med å dele med andre, for vi vil gjerne bli kjent med ennå flere kashmirelskere og jungeltelegrafen er, som alle vet, uvurderlig for oss små gründerbedrifter :-) 

Tusen takk for de 5 første - håper det blir 50 til...... minst :-D 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Legg inn e-post for å motta nyheter og spesialtilbud

Søk i butikken