"Kashmina by Line Langmo" - kommer i salg 1. november

Hva er bedre enn å få designe egen drømmekolleksjon i kashmirull?

Jo - det er å få designe TO drømmekolleksjoner i kashmriull og det er akkurat det vår nye designpartner har fått gjøre. Kashmina har teamet opp med blogger og kjendisstylist Line Langmo - og sammen har de designet to kolleksjoner, én for høst (november) og én for vår (2017). 

Høstkolleksjonen består av tre plagg i 100 prosent kashmirull. En fotsid hettejakke, en perlestrikket genser, og en fotsid kjole med ermer på hoftene, hver med detaljer, klassiske silhuetter og luksuselementer, som gjør at disse blir evige skatter i garderoben. 

"Kashmina by Line Langmo" skal selges på kashmina.no og i egen Pop-up shop på Aker brygge (IMardou&Deans gamle lokaler) - som åpner ca 20.oktober!!

  

  

Designerene om samarbeidet og kolleksjonen

Line Langmo: Jeg synes det var utrolig spennende å få være med i et designsamarbeid med Kashmina. I løpet av årene har jeg forstått at det er den gode basegarderoben i topp kvalitet man bruker år etter år. Plaggene skal være behagelig på, men samtidig delikate. Derfor er dette en kolleksjon jeg virkelig brenner for. Vi har hatt fokus på å lage tre fine plagg, som kan appellere til jenter i alle aldre. Klassiske plagg, men med detaljer som gir det lille ekstra. De kan styles forskjellig, og brukes både til hverdag og i penere anledninger. Jeg håper dere liker kolleksjonen like godt som meg, sier Line.

Monica Bergem, daglig leder i Kashmina: Å designe klær sammen med Line var en fryd. Hun visste akkurat hva hun ville ha og vår oppgave ble hovedsakelig å finne ut hvordan det skulle gjøres. Kolleksjonens tre plagg er relativt ulike og minner oss om at Line er litt av en stilmessig kamelon. Hun elsker alt fra highstreet til enkle hverdagsplagg. Det gjør at svært mange vil kunne finne en favoritt blant de tre. Fellesnevneren er at vi har brukt mye kashmirull i hvert plagg, noe som gir en eksklusivitet som bare må prøves.

 

 

 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Legg inn e-post for å motta nyheter og spesialtilbud

Søk i butikken