OM OSS

 

Kashmina of Norway ble etablert i 2011 av en kashmirelskende jente i 30-årene. Vår design har en moderne silhuett med fokus på komfort og kvalitet. Alle våre produkter er laget i 100% ren kashmirull, verdens mest eksklusive naturfiber. 

Vi har spesialisert oss på et rent naturprodukt, uten å blande inn andre naturfibre eller kunstfibre. Dette mener vi at er med på å gi oss bærekraftighet som er en kvalitetsmessig styrke i vår bedrift. I oppstarten brukte i lang tid på å finne samarbeidspartnere som kunne levere kashmirull og produkter på det nivået vi ønsket oss. Vi samarbeidet med Statens Institutt for Forbruksforskning (SIFO), for å teste kvalitet og renhet på ullen vi kjøpte og mener at vi i dag har noe av den beste ullen som er å oppdrive på markedet. 

 

  "Drivkraften er å kunne lage herlige, myke plagg i ull fra geiter, som bare gresser lykkelig videre etter avhåringen, og å dele den fantastiske følelsen det er å bære et plagg strikket med 100% kashmirull. Naturen byr på kvalitet og vi omfavner det..."

   

  Klærne våre designer vi i våre lokaler i Drøbak, enten av gründeren selv eller i ulike designsamarbeid, mens selve produksjonen foregår hos våre utvalgte samarbeidspartnere i nord-Kina. Alt vi produserer utvikles gjennom unike samarbeidsprosesser der alle involverte bidrar med kompetanse og engasjement. 

   

  "Vi liker å tenke at vi utfordrer tradisjonen i vår lille del av motebransjen, både i valg av produkter og med hvordan vi jobber. Våre kunder har integritet, de handler klærne sine med stor bevissthet og de er i høy grad kresne. Derfor synes vi det er gøy å tenke litt utenfor boksen og by på "det lille ekstra"... Både i design og i kundeservice. Sjekk blant annet ut vår ordning Kashmina Makeover"  Kashmina selges nå KUN ONLINE.                                                                           

  Etter mange år som leverandør til eksklusive butikker over hele landet, har vi fra 2016 valgt å kutte forhandlere og i bygge opp en ren online butikk. Vi tror dette er fremtiden og vil være tidlig ute og tilpasse oss våre kunders nye kjøpsvaner. Vi vil samtidig begynne å presentere nye design løpende hele året, design som er i salg samme dag som det blir vist første gang. Vi håper og tror at det er noe dere setter pris på. Tusen takk for at du er innom oss, legg gjerne igjen en tilbakemelding om du har noe på hjertet :-)

   

   

   "Målet er å være ett av dine absolutte favoritt brands"

    
    
    gründeren av Kashmina, Monica Bergem
                                                  
    (Monica Bergem, gründer) 

     

    

    

   Meld deg på vårt nyhetsbrev

   Legg inn e-post for å motta nyheter og spesialtilbud

   Søk i butikken