ANSATTE

Vi er et lite og hardtarbeidende team i Kashmina, som får hjulene til å gå rundt på en måte som skaper vekst og verdier i en spennende bransje. Vi designer, har egen produksjon, driver webshop og har pop-up shops og vi bygger en merkevare vi elsker og som vi forsøker å nå ut med. Kashmirull er vår lidenskap og vi vil dele den med deg og alle du kjenner!!! 

 

 
   
Monica Bergem
Gründer, designer og daglig leder 
Utdannelse som adjunkt, Master of Science, Dr Scient i genetikk. Monica jobbet 10 år som seniorrådgiver i Forskningsrådet, de siste 4 årene gründet hun Kashmina (2011) parallellt. Stor elsker av gode kvaliteter og naturfiber og går mer eller mindre ALLTID kledd i (verdens aller mykeste naturfiber) kashmirull :-D Monica bor i Drøbak, er gift og har en datter på 3 år. De bruker all sin fritid og ferier på sjøen som ivrige "koseseilere".
 Mine absolutte favorittprodukter fra egen kolleksjon
 
                   
 
 
Maria Amor Kvalheim Steen
Salgs- og kundeansvarlig 
Utdannelse innenfor journalistikk og markedsføring. Maria har jobbet i motebransjen halve livet med alt fra PR og salg til journalistikk og styling. Hun har jobbet i magasiner som Henne og Kamille og har i flere år vært fast stylist for Voice Norge. Maria bor i Oslo, er gift og har en sønn på 5. Hun interesserer seg for film, kunst og friluftsliv.
Mine absolutte favorittprodukter:  
            
 
Kashmina designer    
Marianne Vembre
Designer
Utdannet ved Esmod, som klesdesigner og modellør med spesialisering i dameklær. Mottok pris for beste design. Har erfaring med salg og butikkarbeid, og har holdt søm-kurs for ungdom. Marianne bor i Oslo med samboer. Hun lever og ånder for design og interesserer seg ellers for kunst og kultur. 
Mine absolutte favorittprodukter:
               
 
 
Sofie Arder
Praktikant og assistent
 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Legg inn e-post for å motta nyheter og spesialtilbud

Søk i butikken