3 tips for å unngå kleskrise

SLIK UNNGÅR DU KLESKRISE

Vi har alle vært der. Du skal kle på deg om morgenen og det henger massevis av klær der, men du har «ingenting» å ha på deg. Vi har lært noen knep på veien og ønsker å dele disse med deg! Se våre beste tips til å unngå kleskrise i hverdagen.

1. BASEGARDEROBEN

Det å opparbeide seg en basegarderobe tar tid, men du sparer både tid og penger i det lange løp! Gjør innkjøp av plagg i nøytrale farger som kan mixes og matches om hverandre, med snitt som passer din passform. Da vil du sette mer pris på klærne du har, og også oppdage at du vil bære dem annerledes hver gang. 

2. SYSTEM I GARDEROBEN

Det er viktig å ha system i garderoben. Dette gjør det lettere å finne antrekk om morgenen og sparer deg for mye tid i hverdagen. Vi liker å sortere etter bruksområde, farge og sesong.

Men husk - spar plass til kashmiren din! Visste du at kashmir er et pustende materiale, og at det tilpasser seg kroppens temperatur og virker svalende om sommeren?

3. PLANLEGGING

Det å planlegge antrekk allerede før kjøp, sørger for at du får en garderobe med plagg du vet du faktisk kommer til å bruke. Ting å tenke over når du handler:

  • Kan jeg kombinere dette plagget med plagg jeg allerede eier?
  • Er dette en farge jeg vet jeg kommer til å like igjen neste år?
  • Har plagget et tidløst snitt?
  • Har plagget god kvalitet som jeg vet vil vare?

Tenker du over disse tipsene når du handler får du en garderobe som vil vare deg i mange år fremover - det er godt for både lommeboken og miljøet!