Påskefavoritter i kashmir

 

Gjør som blogger og redaktør Celine Aagaard.

Hold hodet varmt på påskefjellet med Kashmina sine populære luer i 100% ren kashmirull, pris 599,- Fantastisk myk, varm og ikke mist helt kløfri. (Klikk på luene og les mer.)

  

Hyttegenser du kommer til å flytte inn i

Som faktisk er like fin til kafébruk når du kommer hjem fra påskeferien. Nydelig perlestrikket, oversized kashmirgenser. Varm og god. Designet sammen med fashionista og stylist Line Langmo. Pris 2499,- (Klikk på genserene og les mer.)
 
 
  

Denne klassiske rakkeren er magisk myk!

Og har noen fine flettedetaljer på ryggen. Kan brukes til alt og gjør at du alltid ser fresh ut - selv om underdelen er en joggebukse…det kan jo fort skje i påsken ;-) Randi Nestaker alias Ladybirdsnest er alltid en mester i å style sine Kashminafavoritter - lett å se at hun synes den er digg. Pris 1599,- (Klikk på genserene og les mer.)
 
 

 

Barneluer av ull er noe helt eget

Og barneluer av kashmirull er enda et hakk mer stas - fordi disse luene ikke bare varmer og puster, de er også 100% kløfrie. Godt kjøp!! Pris 399,- (Klikk på luene og les mer.)
 

Velkommen

Flytt inn i påskejakken og trekk på hood´en ved behov. Her på fashionista Marie Murstad. Buksen er heller ingen dum ide, eller hva? Pris 1799,- (Klikk på jakkene og les mer.)
 
 
 

Legg igjen kommentar

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.